Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση Μανταλένας Παπαδοπούλου σε «μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ» και Άδωνι Γεωργιάδη

Επίθεση Μανταλένας Παπαδοπούλου σε «μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ» και Άδωνι Γεωργιάδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κίνημα Αλλαγής, Μανταλένα Παπαδοπούλου, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος, ΠΑΣΟΚ, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φώφη Γεννηματά,

Δριμεία επίθεση κατά της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε την Κυριακή η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, με αφορμή, σύμφωνα με την ανακοίνωσή που εξέδωσε, «τους ίδιους άστοχους, βλακώδεις και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Πατρίδας μας και Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου».

Όπως ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε πλήρη ταύτιση.

Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ, τονίζει πως: «Η κ. Γεννηματά και το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ νομίζει ότι μπορεί να εμπαίζει τον ελληνικό λαό με μια δήθεν «νέα» προσπάθεια που είναι όμως καταδικασμένη να την πάρει… ο άνεμος, αφού το ΑΦΜ μεν αλλάζει, το αποτυχημένο πολιτικό προσωπικό που συμμετέχει παραμένει το ίδιο».

Τέλος, απευθυνόμενη στη Ν.Δ. η κ. Παπαδοπούλου αναφέρει:

«Όσο για τον κ. Γεωργιάδη με τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον του κ. Πάνου Καμμένου επενδύει αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική του προβολή γιατί νομίζει ότι όχι απλώς συμπροεδρεύει, αλλά ότι προεδρεύει στη ΝΔ αντί του κ. Μητσοτάκη».

Σχετικά άρθρα