Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληρή επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη – Μαρινάκη: Η αγαστή συνεργασία εξηγεί τη σιωπή για το Noor1

Σκληρή επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη – Μαρινάκη: Η αγαστή συνεργασία εξηγεί τη σιωπή για το Noor1

Με μία πολύ σκληρή διαρροή το Μέγαρο Μαξίμου απαντά στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των Νέων και τα σενάρια “ανταλλαγής” λύσης στο Σκοπιανό με παράταση στις μειώσεις συντάξεων που προτάσσει.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου σημειώνουν πως “θα ήταν ανάξιο σχολιασμού ένα από τα δεκάδες, καθημερινά άθλια δημοσιεύματα των εφημερίδων του υπό δίωξη για εμπορία ναρκωτικών και μεγαλοεκδότη, κ. Μαρινάκη, εάν δεν υο υιοθετούσε με την ανακοίνωσή της η κα Σπυράκη”.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για “αγαστή συνεργασία της παραδημοσιογραφίας, της διαπλοκής και της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, χωρίς καμία αιδώ”, τονίζοντας πως “έτσι εξηγείται άλλωστε και η σιωπή του αρχηγού της ΝΔ για την εμπλοκή Μαρινάκη στη χρηματοδότηση του ναρκοπλοίου Noor1”.

“Και εις ανώτερα!” καταλήγει το Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η κα Σπυράκη με ανακοίνωσή της αναφορικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση οφείλει να πει την αλήθεια στους Έλληνες: Διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο σκοπιανό για να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων, μιας υποχρέωσης που η ίδια ανέλαβε με την ανερμάτιστη πολιτική της;
Ναι ή όχι; Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν».

Σχετικά άρθρα