Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Άδωνις ονειρεύεται εκλογές ανά πάσα στιγμή

Ο Άδωνις ονειρεύεται εκλογές ανά πάσα στιγμή

Την άποψη πως οι εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, από τα Τρίκαλα όπου και πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη οι εκλογές «εξαρτώνται καταρχάς από τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους. Εάν, όπως φαίνεται, η παραμονή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα είναι γεγονός, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τα μέτρα θα πρέπει να εφαρμοστούν έναν χρόνο νωρίτερα, αυτό σημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας θα φύγει σίγουρα τρέχοντας από την εξουσία, για να μην αντιμετωπίσει τα μέτρα που έχει ήδη ψηφίσει».

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. εκτίμησε πως ο Αλέξης Τσίπρας σίγουρα θέλει να εξαντλήσει τη θητεία του, αλλά «απ’ την άλλη ξέρει ότι μπροστά του έχει μέτρα που βλάπτουν πάρα πολύ.

Τις εκλογές δύσκολα μπορεί να τις κάνει, γιατί χάνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις με πολύ μεγάλη διαφορά, άρα το πολιτικό περιβάλλον είναι ασταθές. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι, για να κάνουμε τη δουλειά μας».

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, επεσήμανε πως «άλλα λέει ο υπουργός Άμυνας και άλλα ο πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας τον μέγιστο βαθμό της ανευθυνότητάς τους».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης, υπογράμμισε πως πρέπει «να φτιάξουμε δικό μας αναπτυξιακό σχέδιο, όχι για την τρόικα, όχι για τους ξένους – για μας και τα παιδιά μας, για να τρέξει η οικονομία μας και να φέρουμε τα παιδιά πίσω που έχουν φύγει στο εξωτερικό».

Σχετικά άρθρα