Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Μητσοτάκης δε χρειάζεται να αγχώνεται για το εάν δεσμεύεται ή όχι, από την αναπτυξιακή στρατηγική

Γιατί ο Μητσοτάκης δε χρειάζεται να αγχώνεται για το εάν δεσμεύεται ή όχι, από την αναπτυξιακή στρατηγική

«Ο κ. Μητσοτάκης δε χρειάζεται να αγχώνεται για το εάν δεσμεύεται ή όχι από την αναπτυξιακή στρατηγική της χώρας, τώρα που η σημερινή κυβέρνηση τη βγάζει από τα μνημόνια. Δεν θα κληθεί ποτέ να την εφαρμόσει», σχολίασαν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή τοποθέτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ότι το κόμμα του «δεν δεσμεύεται από αναπτυξιακά σχέδια τα οποία συντάσσονται εν κρυπτώ και τα οποία ενδεχομένως να αποτυπώνουν και μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία από αυτήν την οποία πρεσβεύουμε εμείς».

Όπως πρόσθεσαν οι κύκλοι του Μαξίμου, «ωστόσο συμφωνούμε μαζί του πως “έχουμε τελείως διαφορετική φιλοσοφία”».

«Η δίκαιη ανάπτυξη και η ενίσχυση του κόσμου της εργασίας ουδεμία σχέση έχουν με τα οικονομικά συμφέροντα που ο κ. Μητσοτάκης εκπροσωπεί», κατέληξαν οι κυβερνητικές πηγές.

Τι δήλωσε ο Μητσοτάκης

Κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) Γιώργο Στασινό και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) Στράτο Παραδιά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι «με παραπάνω από δύο χρόνια καθυστέρηση, φαίνεται να καταρτίζει επιτέλους ένα αναπτυξιακό σχέδιο για τη χώρα. Χωρίς, όμως, καμία διαβούλευση, χωρίς να κάνει καμία συζήτηση με τους φορείς της αγοράς».

Όπως πρόσθεσε, «η Ν.Δ. έχει ένα συγκροτημένο, τεκμηριωμένο και κοστολογημένο αναπτυξιακό σχέδιο, για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας. Και σε καμία περίπτωση εμείς δεν δεσμευόμαστε από αναπτυξιακά σχέδια τα οποία συντάσσονται εν κρυπτώ και τα οποία ενδεχομένως να αποτυπώνουν και μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία από αυτήν την οποία πρεσβεύουμε εμείς».

Σχετικά άρθρα