Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Καλοδεχούμενη η έστω και καθυστερημένη αποδοχή της πραγματικότητας από τη ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Καλοδεχούμενη η έστω και καθυστερημένη αποδοχή της πραγματικότητας από τη ΝΔ

«Η, έστω και με καθυστέρηση, αποδοχή της πραγματικότητας από τη ΝΔ είναι προφανώς καλοδεχούμενη. Κάλλιο αργά παρά ποτέ» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη στάση του Κ. Μητσοτάκη και της Μ. Σπυράκη.

«Στις 3 Απριλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στον Real Fm, δήλωσε με περίσσεια σιγουριά πως η χώρα θα εισέλθει σε 4ο μνημόνιο μετά τον Αύγουστο του 2018.

»Σήμερα, δέκα μέρες μετά τη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, σε συνέντευξή της στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, σημείωσε πως η χώρα “δεν θα βρίσκεται σε καθεστώς προγράμματος” από τις 20 Αυγούστου και μετά.

»Η, έστω και με καθυστέρηση, αποδοχή της πραγματικότητας από τη Ν.Δ. είναι προφανώς καλοδεχούμενη. Κάλλιο αργά παρά ποτέ» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Μ. Σπυράκη νωρίτερα μιλώντας στον Real Fm και αναφερόμενη στην οικονομία τόνισε ότι «το σημαντικό για εμάς είναι ποιος μπορεί να κρατήσει το τιμόνι μετά τις 20 Αυγούστου του 2018.

»Όταν η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται σε καθεστώς προγράμματος και η χώρα θα πρέπει να εξυπηρετεί το χρέος της με δανεισμό από τις διεθνείς αγορές. Εκεί χρειάζεται μια ισχυρή προσηλωμένη κυβέρνηση στις αληθινές μεταρρυθμίσεις».

Σχετικά άρθρα