Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ραγκούσης «ρίχνει το γάντι» στη Φώφη: Το Κίνημα Αλλαγής να ξεκαθαρίσει τη θέση του

Ο Ραγκούσης «ρίχνει το γάντι» στη Φώφη: Το Κίνημα Αλλαγής να ξεκαθαρίσει τη θέση του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Ραγκούσης, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κίνημα Αλλαγής, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Φώφη Γεννηματά,

Τη διαφωνία του στο ενδεχόμενο συνεργασίας μετεκλογικά του Κινήματος Αλλαγής με τη ΝΔ, επανέλαβε, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ο πρώην υπουργός και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Ραγκούσης, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι πρόκειται για προσωπική άποψη.

«Μη νομίζετε ότι το λέω μόνο για τον κ. Μητσοτάκη, και μετά το 2012 είχα πει δεν πρόκειται να συμμετέχω σε κυβέρνηση Σαμαρά», προσέθεσε.

Ο κ. Ραγκούσης υπεραμύνθηκε της διαφοροποίησης του από τη θέση περί «ίσων αποστάσεων» που «διακινείται» στο Κίνημα, ότι μετά τις εκλογές θα αποφασιστεί ενδεχόμενη συνεργασία, επισημαίνοντας «δεν έχουμε δικαίωμα να είμαστε κάτι σαν kinder έκπληξη, και να πούμε στους πολίτες ανοίξτε να δείτε τι ψηφίσατε».

Όπως είπε ο πρώην υπουργός «μόνον δύο είναι οι κατευθύνσεις. Ή θα ανήκουμε στον προοδευτικό χώρο, άρα θα αποκλείουμε τη συνεργασία με τη ΝΔ ή θα ανήκουμε στον συντηρητικό χώρο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Το Κίνημα Αλλαγής οφείλει να ξεκαθαρίσει τη θέση του».

Παράλληλα ο κ. Ραγκούσης επέκρινε τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη συνεργασία ΝΔ- ΠΑΣΟΚ μετά το 2012. «Ο κ. Σαμαράς διορίστηκε πρωθυπουργός ερήμην του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να συγκληθεί ούτε ένα όργανο του κόμματος, μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Βενιζέλου» είπε, συμπληρώνοντας γι αυτό «κατανοώ την παρέμβαση Σαμαρά προς την πλευρά Βενιζέλου».

Σχετικά άρθρα