Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επανέρχεται ο Αντώναρος: Η Ν.Δ. είναι δεμένη χειροπόδαρα από την ομάδα Σαμαρά – Γεωργιάδη

Επανέρχεται ο Αντώναρος: Η Ν.Δ. είναι δεμένη χειροπόδαρα από την ομάδα Σαμαρά – Γεωργιάδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ευάγγελος Αντώναρος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε μέσω Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος. Αυτή τη φορά μιλάει για “μουσαφιραίους” και ρίχνει το γάντι στον Κυριάκο καλώντας τον “να μιλήσει σταράτα, αλλιώς ας αφήνει τον δοτό αντιπρόεδρο να μοιράζει τράπουλα”.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Αντώναρου

Δεν με εκπλήσσει καθόλου.

Πως να καταλαβουν οι μουσαφιραίοι και άλλοι τινές διαφόρων…προελεύσεων τι λέει ( και κυρίως τι υπαινίσσεται) ό πρόεδρος της Νέας
Δημοκρατίας στην τελευταία δημόσια παρέμβαση του; Αφού την ενσωμάτωση τους στην ΝΔ σ αυτόν την οφείλουν. Διαφορετικά οι κύριοι αυτοί θα ήταν στα αζήτητα.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Δένδιας, ο Κακλαμάνης ο υποφαινόμενος και καμμιά δεκαπενταριά βουλευτές που μου έχουν τηλεφωνήσει απο χθες μαλλον δεν ξέρουμε ούτε από ανάγνωση ούτε από πολιτική.

Όσο για την επίσημη ΝΔ για μια ακόμη φορά πάσχει απο το χρόνιο σύνδρομο της αμηχανίας. Προσπαθεί να τοποθετηθεί με ανώνυμες διαρροές που απλά αποδεικνύουν πόσο χειροπ’οδαρα δεμένη είναι από την ομάδα Σαμαρά – Γεωργιάδη και Σια. Αν έχει κότσια, ας βγει να μιλήσει σταράτα. Αν όχι ας αφήσει τον δοτό αντιπρόεδρο να μοιράζει τράπουλα και να κάνει παιχνίδι.

Δεν θα με εκπλήξει ούτε αυτό: Γιατί πολλοί από μας θυμόμαστε επακριβώς πως είχε τοποθετηθεί ο σημερινός Πρόεδρος στη σύναξη των στελεχών στα μέσα Φεβρουαρίου 2015. Αν χρειασθεί, θα το υπενθυμίσω!

Σχετικά άρθρα