Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ευάγγελος Αντώναρος: «Ξένο σώμα» ο Σαμαράς στη ΝΔ – Να βγει από τις λίστες υποψήφιων

Ευάγγελος Αντώναρος: «Ξένο σώμα» ο Σαμαράς στη ΝΔ – Να βγει από τις λίστες υποψήφιων

Ως «ξένο σώμα που παίζει το δικό του βιολί και υποσκάπτει την προοπτική νίκης της Νέας Δημοκρατίας», χαρακτηρίζει με σκληρό σχόλιό του στο Facebook, ο Ευ. Αντώναρος, τον Αντώνη Σαμαρά.

Και κάνει μάλιστα ένα ακόμα βήμα, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον βγάλει από τους εκλογικούς καταλόγους της ΝΔ, στις επόμενες εκλογές, ζητώντας την «έξωσή» του.

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και υπουργός της ΝΔ, επικρίνει την άποψη του Αντώνη Σαμαρά για συνεργασία με Βενιζέλο μέσω «υπέρβασης» που θα πρέπει να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να «συνεχίσει συνεργασία» που υπήρξε στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο Facebook:

«Για μια ακόμη φορά ο Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύει ότι είναι ξένο σώμα στη μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη. Όπως στο παρελθόν επαιζε το δικό του βιολί επισωρεύοντας δεινά στον τόπο, ετσι και τώρα: Χωρίς να υπάρχει ημερομηνία εκλογών εν όψει, αντιστρατευεται την επίσημη θεση της ΝΔ ( όπου προσπαθει να μας πείσει ότι ανήκει) και μας λέει τι; Οτι τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ ειναι απαραίτητος εταιρος για τη ΝΔ.

»Με όλα αυτά αποδεικνύει ότι () γράφει στα παλιά του παπούτσια τις θεσεις της ηγεσίας του κόμματος () υποσκάπτει την προοπτική νίκης () απλώνει χείρα βοηθείας στους εταιρους με τους οποίους σχηματισε την εξαμβλωτική κυβερνηση μετα τη συντριβη στις διπλές εκλογές τοτ 2012 () εχει σαφως δική του ατζέντα.

»Όλα αυτά υπαγορεύουν στον Κυριάκο Μητσοτακη μια απόφαση που πρέπει να πάρει και να κοινοποιήσει αμεσα: Να δείξει την πόρτα εξόδου στον Αντώνη Σαμαρα. Όχι φυσικά να τον διαγράψει. Απλά να του πει δημόσια ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ στις επόμενες εκλογές. Κι αν κάποιος από τους ενθερμους οπαδούς του εντός κι εκτός Κοινοβουλίου διαμαρτυρηθει, να έχει την ίδια τύχη».

Σχετικά άρθρα