Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Γεροβασίλη καταγγέλλει τη Ν.Δ. για παρέμβαση στη λειτουργία ΑΣΕΠ

Η Γεροβασίλη καταγγέλλει τη Ν.Δ. για παρέμβαση στη λειτουργία ΑΣΕΠ
Διαβάστε σχετικά για ΑΣΕΠ, Νέα Δημοκρατία, Όλγα Γεροβασίλη,

Μια επικίνδυνη, ιδιοκτησιακή λογική στο Δημόσιο έχει η ΝΔ», αναφέρει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Μάλιστα, αντιστρέφει την κατηγορία της ΝΔ προς την κυβέρνηση ότι παρεμβαίνει στο ΑΣΕΠ καταγγελοντας με έμμεσο πλην σαφή τρόπο ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αυτό που μέσω «πολιτικών κέντρων», στέλνει μηνύματα σε στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής για το πώς θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους: «Σήμερα, λοιπόν, που βγάζουμε τη χώρα από την περιπέτεια των τελευταίων χρόνων, η ΝΔ φαντάζεται επιστροφή στο παρελθόν.

Και επειδή δεν μπορεί να συγκρατηθεί κάνει έφοδο και μάλιστα ενορχηστρωμένη έφοδο στις Ανεξάρτητες Αρχές. Αρχικά, με σειρά ανακοινώσεών της εγκαλεί εμάς για δήθεν «παρεμβάσεις» στον ΑΣΕΠ, ώστε να κατασκευάσει άλλοθι και την ίδια ώρα στελέχη της Αρχής λαμβάνουν μηνύματα, που εκπορεύονται από συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα, ως προς την άσκηση των καθηκόντων τους. Και αυτό, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι ανεκτό», τονίζει.

Σχετικά άρθρα