Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Παυλόπουλος στον πατέρα του Έλληνα ανθυπολοχαγού που κρατείται στην Τουρκία

Τι είπε ο Παυλόπουλος στον πατέρα του Έλληνα ανθυπολοχαγού που κρατείται στην Τουρκία

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Μητρετώδη, πατέρα του στρατιωτικού Άγγελου Μητρετώδη, που κρατείται στις φυλακές Ανδριανούπολης μαζί με τον Δημήτρη Κούκλατζη, είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Όπως ανέφεραν ηγές της προεδρίας της Δημοκρατίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, διαβεβαίωσε τον πατέρα του στρατιωτικού, ότι η γενναιότητά τους και το ήθος τους αποδεικνύουν την τεράστια υπεροχή της Ελλάδας σε επίπεδο Ιστορίας, Πολιτισμού και Δημοκρατίας.

Του ζήτησε δε να μεταφέρει στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς τις ευχές του για Καλή Ανάσταση, κυριολεκτικώς και μεταφορικώς.

Συναντήθηκαν με τους γονείς τους

Nωρίτερα, συνάντηση με τους γονείς τους είχαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης οι οποίοι συνεχίζουν να παραμένουν στις φυλακές της Αδριανούπολης για 36η ημέρα.

Το επισκεπτήριο πραγματοποιήθηκε στις 13:00 τo μεσημέρι και όπως ήταν αναμενόμενο, το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, λόγω και των ημερών.

Αυτή ήταν η πέμπτη συνάντηση που είχαν οι δύο γονείς με τα παιδιά τους και αυτή τη φορά δεν τους χώριζε ούτε το τζάμι, όπως συνέβαινε τις προηγούμενος φορές. Σύμφωνα με τον κανονισμό των φυλακών της Αδριανούπολης, υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μια φορά τον μήνα.

Οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, πριν το επισκεπτήριο είχαν συνάντηση στο ελληνικό προξενείο, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Σχετικά άρθρα