Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Η Ν.Δ. έκανε εξεταστική για Γιαννουσάκη για να μην πάει ο κουμπάρος της “μέσα”

Καμμένος: Η Ν.Δ. έκανε εξεταστική για Γιαννουσάκη για να μην πάει ο κουμπάρος της “μέσα”

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος για τη δίωξη κατά του Β. Μαρινάκη για την υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών με το πλοίο Noor 1. “Έκανε Εξεταστική η Ν.Δ. για τον Γιαννουσάκη γιατί φοβήθηκαν μην πάει ο κουμπάρος τους μέσα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες

Στο περιθώριο συζήτησης για τα ελληνοτουρκικά ο Π. Καμμένος δήλωσε πρόθυμος να προσέλθει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το ζήτημα της ακυρωθείσας σύμβασης με τη Σ. Αραβία για την πώληση πολεμικού υλικού, ενώ εμφανίστηκε δικαιωμένος για την υπόθεση της κατάθεσης του Μ. Γιαννουσάκη.

Ο Π. Καμμένος σημείωσε ότι η Ν.Δ. δεν ήθελε να καταθέσει ο Μ. Γιαννουσάκης, γιατί όσα είπε οδήγησαν τελικά τη Δικαιοσύνη στην άσκηση δίωξης κατά του Β. Μαρινάκη για σοβαρά κακουργήματα σχετικά με τα ναρκωτικά. «Τελικά βγήκαν οι διαδρομές χρήματος του κουμπάρου, άνοιξαν οι λογαριασμοί στα Εμιράτα, άνοιξαν οι λογαριασμοί στην Αμερική και ουσιαστικά αυτά που δεν ήθελαν να πει ο Γιαννουσάκης οδήγησαν στη δίωξη του Μαρινάκη» παρατήρησε χαρακτηριστικά ο Π. Καμμένος.

Νωρίτερα ο Π. Καμμένος είχε στηλιτεύσει μέσω Twitter τη «σιωπή» της Ν.Δ. για το ζήτημα της δίωξης κατά του Β. Μαρινάκη επισημαίνοντας ότι «περίμενα μια εβδομάδα να δω την αντίδραση της νέας Ν.Δ., που, αφού μετετράπη σε πολιτικό βραχίονα της εγκληματικής οργάνωσης ναρκωτικών κάνοντας Eξεταστική για τη συνομιλία μου με τον Γιαννουσάκη, που οδήγησε σε διαδρομή χρήματος ναρκωτικών, τώρα σιωπά. Ντροπή».

Σχετικά άρθρα