Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο «χτύπημα» Σαμαρικών σε γραμμή Καμμένου: Ο Μητσοτάκης κρύβεται για το Noor1

Απίστευτο «χτύπημα» Σαμαρικών σε γραμμή Καμμένου: Ο Μητσοτάκης κρύβεται για το Noor1

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ευθεία επίθεση του σαμαρικού μπλοκ στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη σύμπλευσή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης στον επιχειρηματία για την υπόθεση του Noor1, το site που παραδοσιακά απηχεί τις θέσεις του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, antinews, επανέρχεται.

Αυτή τη φορά ωστόσο το χτύπημα στην ηγεσία της ΝΔ είναι ακόμη πιο εξώφθαλμο, δεδομένου ότι υιοθετούν πλήρως τις καταγγελίες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, που παραδοσιακά αποτελεί «κόκκινο πανί» για το στρατόπεδο Σαμαρά.

«Μπορεί να μας χωρίζει άβυσσος με τον υπουργό Άμυνας, κάτι που φαίνεται από την σκληρή κριτική που του ασκούμε, ωστόσο στην προκειμένη έχει δίκιο» αναφέρει χαρακτηριστικά το antinews στο άρθρο με τίτλο «Οι κατηγορίες Καμμένου πλήττουν ανεπανόρθωτα τη Νέα Δημοκρατία».

Η πρωτοφανής επίθεση του σαμαρικού στρατοπέδου, που σαφή στόχο έχει τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ντόρα Μπακογιάννη, κουμπάρα του διωκώμενου επιχειρηματία για εμπόριο ναρκωτικών, έρχεται με αφορμή την καταγγελία του Πάνου Καμμένου στο Twitter για την αφωνία της ΝΔ μετά την αποκάλυψη της δίωξης στον κ. Μαρινάκη.

«Περίμενα μια εβδομάδα να δω την αντίδραση της νέας ΝΔ που αφού μετετράπη σε πολιτικό βραχίονα της εγκληματικής οργάνωσης ναρκωτικών κάνοντας εξεταστική για την συνομιλία μου με τον Γιαννουσάκη, που οδήγησε σε διαδρομή χρήματος ναρκωτικών, τώρα σιωπά ΝΤΡΟΠΗ» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Πάνος Καμμένος στο Twitter.

Στο επίμαχο άρθρο του antinews, ορμώμενοι από τις καταγγελίες Μητσοτάκη για τις συνομιλίες Καμμένου – Γιαννουσάκη προ μηνών, αναφέρεται ότι «δε νοείται σε τέτοιες υποθέσεις να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά».

«Δεν γίνεται να κάνεις σημαία σου τη διαλεύκανση των σκοτεινών διαδρομών του Noor One, να κατηγορείς την κυβέρνηση για συνδιαλλαγές με ισοβίτες και όταν αποκαλύπτονται νέα στοιχεία που ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος να ποιείς τη νήσσα, είχαμε αναφέρει συγκεκριμένα. Οι κατηγορίες που εκτόξευσε κατά της ΝΔ ο Πάνος Καμμένος είναι πολύ σοβαρές» σημειώνουν από το σαμαρικό στρατόπεδο.

«Πλέον ο Κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Όφείλει να τοποθετηθεί δημοσίως. Σε αντίθετη περίπτωση η σιωπή ισούται με ένοχη. Η παράταξη έχει πληγεί ανεπανόρθωτα με την υπόθεση του ναρκοπλοίου» παραδέχεται καταλήγοντας το antinews, και υπογραμμίζει πως ο κ. Μητσοτάκης «πρέπει να την προστατεύσει».

Σχετικά άρθρα