Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αντώναρος με καρφιά για ΝΔ ζητά στήριξη στον Τσίπρα απέναντι στον Ερντογάν

Ο Αντώναρος με καρφιά για ΝΔ ζητά στήριξη στον Τσίπρα απέναντι στον Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Σταμάτης, Ευάγγελος Αντώναρος, Κώστας Καραμανλής, Μαρία Σπυράκη, Νέα Δημοκρατία,

Έκκληση για στήριξη στην κυβέρνηση στο φλέγον ζήτημα των ελληνοτουρκικών απηύθυνε μέσω Facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή και άρτι διαγραφείς από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαιτίας της διαμάχης του με τον Άδωνι Γεωργιάδη, Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο κ. Αντώναρος, στον απόηχο της σκληρής ανακοίνωσης – απάντησης του γραφείου του πρωθυπουργού στις νέες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν, δίνει συγχαρητήρια στην “ανυποχώρητη και υπερήφανη στάση της ελληνικής κυβέρνησης” καλεί επί της ουσίας σε ένα ενιαίο και αδιάσπαστο εθνικό μέτωπο έναντι του καθεστώτος του “σουλτάνου”.

Από το μήνυμα του κ. Αντώναρου δε λείπουν και αιχμές, δεδομένου ότι σημειώνει πως “φαντάζομαι ότι την στηρίζουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας”, στέλνοντας μήνυμα προς τη ΝΔ, πολλά στελέχη της οποίας έχουν βρεθεί απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα ακόμα και για το εθνικό ζήτημα των ελληνοτουρκικών.

Υπενθυμίζεται χαρακτηριστικά πως τόσο η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, όσο και ο εκ δεξιών του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης, είχαν υιοθετήσει τη ρητορική Ερντογάν για να πλήξκουν τον Έλληνα Πρωθυπουργό, λαμβάνοντας ως “θέσφατο” τον ισχυρισμό του “σουλτάνου” πως ο Αλέξης Τσίπρας του είχε δώσει “υποσχετική” για επιστροφή των Τούρκων πραξικοπηματιών στην Τουρκία εντός δύο εβδομάδων.

Στην ίδια γραμμή της… Άγκυρας, ο κ. Κυρανάκης είχε υιοθετήσει τις δηλώσεις Τσαβούσογλου, αποδίδοντας στην προκλητικότητα της Ελλάδας και του Πάνου Καμμένου τις τουρκικές παραβιάσεις!

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Αντώναρος, εκφράζοντας το μετριοπαθές πατριωτικό κοινό της συντηρητικής παράταξης σημείωσε χαρακτηριστικά:

“Ειναι άξια συγχαρητηρίων η ανυποχωρητη κι υπερήφανη στάση της ελληνικής κυβερνησης όπως διατυπώθηκε με τη σημερινή δήλωση του πρωθυπουργικολυ γραφείου στις συνεχιζόμενες προκλήσεις Ερντογαν. Φαντσζομαι ότι την στηρίζουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας”.

Σχετικά άρθρα