Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: “Σκευωρία” και τα δανεικά και αγύριστα της ΝΔ κ. Μητσοτάκη;

ΣΥΡΙΖΑ: “Σκευωρία” και τα δανεικά και αγύριστα της ΝΔ κ. Μητσοτάκη;

Σφοδρή επίθεση εναντίον της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή τις αποκαλύψεις της Νέας Σελίδας για το “τεράστιο σκάνδαλο δανειοδότησης της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, που χρωστούν στις τράπεζες πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ” εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

“Τόσο το ύψος των δανείων και η απουσία εγγυήσεων για την εξόφλησή τους, όσο και η τροπολογία του 2013 από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου για την απαλλαγή ευθυνών των τραπεζικών στελεχών που εμπλέκονταν, συνεχίζουν να προκαλούν το κοινό αίσθημα” αναφέρει στην ανακοίνωσή του. 

“Την περίοδο που οι Έλληνες πολίτες υπέφεραν από τα δεινά μιας βάρβαρης πολιτικής λιτότητας, τα δύο κόμματα έβρισκαν ζεστό χρήμα και μηχανεύονταν τρόπους για τη συγκάλυψη αυτών των απαράδεκτων πρακτικών. Το πόρισμα της εξεταστικής της Βουλής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ είναι αποκαλυπτικό. Εξίσου αποκαλυπτική, αλλά και προκλητική, είναι η διαχρονική σιωπή του παλιού πολιτικού συστήματος για το θέμα αυτό” προσθέτει η Κουμουνδούρου. 

“Αναμένουμε από τον κατά τα άλλα λαλίστατο κ. Μητσοτάκη, αυτή τη φορά τουλάχιστον να μη μιλήσει  για “σκευωρία” και να δώσει εξηγήσεις. Και κυρίως να μας πει αν σκοπεύει πότε να επιστρέψει πίσω στον ελληνικό λαό τα χρωστούμενα ή αν θα συνεχίσει να πολιτεύεται «εις υγείαν των κορόιδων» καταληγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα