Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Άτακτη υποχώρηση Μητσοτάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

ΣΥΡΙΖΑ: Άτακτη υποχώρηση Μητσοτάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Συνταγματική Αναθεώρηση, ΣΥΡΙΖΑ,

Με άκρως σκωπτικό τρόπο σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την ανακοίνωση της Ν.Δ. για το θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης.

«Σύμφωνα με τη ΝΔ», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ, «Συνταγματική Αναθεώρηση πρέπει να γίνεται μόνο όταν η ίδια βρίσκεται στην κυβέρνηση. Πολύ πειστική ως δικαιολογία για την άτακτη οπισθοχώρηση του κ. Μητσοτάκη, και σε αυτό το, μείζονος σημασίας, ζήτημα. Εκτός αν θεωρήσουμε ότι το 2016, όταν παρουσίαζε τις προτάσεις του κόμματός του, νόμιζε ότι ήταν πρωθυπουργός…».

Νωρίτερα, η ΝΔ είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία σημείωνε:

«Ευχαριστούμε πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ που υπενθυμίζει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ανάγκη μιας ευρείας και τολμηρής συνταγματικής αναθεώρησης, που ισχύουν βέβαια στο ακέραιο.

Τον ευχαριστούμε επίσης που υπενθυμίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρώτος από όλους, μίλησε για την ανάγκη μια γενναίας αλλαγής του καταστατικού χάρτη, ανάγκη την οποία ασφαλώς και εξακολουθεί να υποστηρίζει», προσθέτει η Πειραιώς και τονίζει: «Αυτό που μάλλον δεν κατανοεί ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι, ενώ οι προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας στηρίζονται από τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, δεν μπορούν – ακόμη – να γίνουν πράξη λόγω των δικών του ιδεοληψιών και των σημερινών κοινοβουλευτικών συσχετισμών».

Σχετικά άρθρα