Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κουίκ “καρφώνει” Κατσίκη: Καλό είναι να μη μιλάμε όλοι για όλα (βίντεο)

Ο Κουίκ “καρφώνει” Κατσίκη: Καλό είναι να μη μιλάμε όλοι για όλα (βίντεο)

«Καλό είναι να μην μιλάμε όλοι για όλα» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ συμφωνώντας με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Μιλώντας το πρωί Πέμπτης στην ΕΡΤ σχολίασε τη χθεσινή δήλωση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. κ. Κ. Κατσίκη περί “ανταλλαγής” των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.


«Σε καμία περίπτωση δεν έχουν τέτοια γραμμή οι ΑΝΕΛ, ήταν προσωπική η άποψη του κ. Κατσίκη». «Ανασκεύασε εκ των υστέρων» ωστόσο ο κ. Κουίκ υποστήριξε ότι «δεν είναι κακιά η συγγνώμη στην πολιτική».

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα εθνικά θέματα, δημιούργησε ζητήματα και με τους ΑΝΕΛ και με την Ελλάδα» και παρέπεμψε στο πρωτοσέλιδο της Χουριέτ.

«Η υπόθεση είναι στα χέρια του Ερντογάν» είπε για τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία ενώ ευχήθηκε «οι δύο στρατιώτες να κάνουν Πάσχα σπίτι τους».

Απαντώντας στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε: «Αυτή η κυβέρνηση ούτε ζεϊμπεκιές έκανε με τον Ερνογάν, ούτε κουμπαριές και είναι πολύ σοβαρή στο πως αντιμετωπίζει τον τουρκικό παράγοντα και με πολλές προκλήσεις».

Τέλος υπενθύμισε απευθυνόμενος στη Ν.Δ. ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πει ότι στην πολιτική πρέπει να μιλάμε λίγο. Ενώ όπως υπενθύμισε στο παρελθόν ως αξιωματική αντιπολίτευση έβαζε πλάτες στην κυβέρνηση σε εθνικές περιπτώσεις, αντίθετα σήμερα είναι η πρώτη φορά που αρχηγός της Ν.Δ. βγαίνει στο εξωτερικό και αποδομεί τη χώρα του. Είναι πρωτοφανές αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Σχετικά άρθρα