Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προφητεία σοκ Αντώναρου: Ο Άδωνις δεν θα χάσει μόνο το αξίωμα αλλά και πολλά άλλα…

Προφητεία σοκ Αντώναρου: Ο Άδωνις δεν θα χάσει μόνο το αξίωμα αλλά και πολλά άλλα…

Νέες ευθείες βολές από τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ Ευάγγελο Αντώναρο, κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και μια …”προφητεία” ότι δεν είναι μόνον η αντιπροεδρία της ΝΔ, που θα χάσει ο Αδωνις Γεωργιάδης, και μάλιστα σχετικά σύντομα, αλλά … πολλά περισσότερα!

Πιο συγκεκριμένα και με αφορμή ένα άρθρο του Γ. Λακόπουλου στην ιστοσελίδα anoixtoparathyro με τίτλο: ” Άδωνις Γεωργιάδης: Ο αντιπρόεδρος μετράει μέρες…”, ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, Ευ. Αντώναρος, ανάμεσα στα άλλα, σχολιάζει με έμφαση πως:

“Δεν είναι θέμα δίκιου η άδικου. Αλλά σωστής πληροφόρησης και αναλυσης των πληροφοριών που έχω στη διαθεση μου. Τις έχω απο όλα τα επίπεδα και μάλιστα σε συνεχή ροή. Γιατί όλοι ξέρουν ότι εγώ τις πηγές δεν τις αποκαλύπτω.

Προβλέπω λοιπόν ότι ο ατίθασος αρα και μη βελτιώσιμος αντιπρόεδρος θα χάσει σε προβλεπτό χρόνο το δοτό αξίωμα του. Οσο κι αν έχει ισχυρη στήριξη — γιατί πολλά από όσα συμβαίνουν είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Αλλά όταν — με καθυστέρηση μεγάλη πια — συμβει αυτό, δεν θα είναι πια αρκετό.

Κι ο λαλίστατος εκ του ΛΑΟΣ προερχόμενος κύριος θα διατρέχει τον μεγάλο (για κείνον μονο) κίνδυνο να χάσει και…αλλα. Οχι μόνο την αντιπροεδρία της οποίας τόσο κακή χρήση κάνει. Θα δείτε. Αλλωστε μεχρι τις εκλογές ο δρόμος είναι ακόμη σχετικά μεγάλος.”

Σχετικά άρθρα