Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπύρος Δανέλλης: Θα ψηφίσω θετικά έναν έντιμο συμβιβασμό στο ονοματολογικό

Σπύρος Δανέλλης: Θα ψηφίσω θετικά έναν έντιμο συμβιβασμό στο ονοματολογικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Σκόπια, Σπύρος Δανέλλης, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Την πρόθεσή του να ψηφίσει θετικά «έναν έντιμο συμβιβασμό για το ονοματολογικό» εκφράζει ο βουλευτής Ηρακλείου του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

«Αν καταλήξουμε σε έναν έντιμο συμβιβασμό, δηλαδή κοινά αποδεκτή σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις, οι εθνικά υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να τον στηρίξουν. Αυτό θα κάνω προσωπικά όπως και ο πολιτικός μου χώρος» αναφέρει σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ο βουλευτής τάσσεται υπέρ της έναρξης διαλόγου της Κεντροαριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «η διαμόρφωση ενός “δυναμικού μεταρρυθμιστικού πόλου” σε αντιστοιχία με ό,τι συμβαίνει στην Ευρώπη, είναι απαραίτητη και καθοριστική για τη χώρα».

Σημειώνει ακόμη ότι «η ενιαία έκφραση του μεσαίου χώρου δεν επιτυγχάνεται με κλωνοποίηση ή αναπαλαίωση του ΠΑΣΟΚ».

Σχετικά με την υπόθεση Novartis, ο βουλευτής του Ποταμιού επισημαίνει πως «οι διαχρονικά παράνομες πρακτικές κοστολόγησης, προώθησης και προμήθειας φαρμάκων συνιστούν αδιαμφισβήτητα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο» και προσθέτει ότι «η “έντιμη ανεπάρκεια” των πολιτικών προϊσταμένων των αρμόδιων υπουργείων δεν τους απαλλάσσει από τις ποινικές ευθύνες».

«Το αν ενέχονται και ποινικά, ο μόνος αρμόδιος να το διερευνήσει είναι η Δικαιοσύνη» καταλήγει.

Σχετικά άρθρα