Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καμμένος “σβήνει” την “κρίση”: Η συγκυβέρνηση θα φθάσει μέχρι το τέλος

Ο Καμμένος “σβήνει” την “κρίση”: Η συγκυβέρνηση θα φθάσει μέχρι το τέλος

Τέλος στα σενάρια περί κυβερνητικής κρίσης και διασάλευσης των σχέσεών του με τον Αλέξη Τσίπρα έδωσε έξω από το δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Χαρακτηρίζοντας “ψευδές” το ρεπορτάζ του Φιλελεύθερου, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι “η συγκυβέρνηση θα φθάσει μέχρι το τέλος”.

«Η σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έντιμη σχέση μια σχέση πολιτική που βασίζεται σε αρχές και στην δημοκρατική διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα», είπε ο κ. Καμμένος και εξήγησε ότι ο καθένας έχει την πολιτική του αυτονομία και συγκυβερνούν για να κάνουν αυτό που υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό.

«Η σχέση αυτή σε όλη αυτή την διαδρομή θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν μια έντιμη και και δημόσια σχέση και ουδέποτε έγιναν υπόγειοι διάλογοι», είπε ο κ. Καμμένος και χαρακτήρισε ψευδές το δημοσίευμα του Φιλελεύθερου που περιέγραφε καβγά ανάμεσα στον ίδιο, τον Αλέξη Τσίπρα και το Νίκο Παππά.

«Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος», είπε χαρακτηριστικά,ενώ επέμεινε να χαρακτηρίζει ως “ομηρους” τους δυο Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από τις τουρκικές Αρχές στην Ανδριανούπολη!

Σημειώνεται ότι νωρίτερα στο ίδιο μήκος κύματος είχε κινηθεί και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε “άριστες” τις σχέσεις του Πρωθυπουργού με τον κυβερνητικό εταίρο, επισημαίνοντας παράλληλα πως την Τρίτη θα έχουν τετ α τετ.

Σχετικά άρθρα