Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: Το κόμμα της Novartis ανακάλυψε τη διαπλοκή – Αν δεν ήταν επικίνδυνοι, θα ήταν γελοίοι

Μαξίμου: Το κόμμα της Novartis ανακάλυψε τη διαπλοκή – Αν δεν ήταν επικίνδυνοι, θα ήταν γελοίοι

Σκληρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, την οποία χαρακτηρίζει το “κόμμα της Novartis” εξαπολύει ο γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, με αφορμή την ανακοίνωση περί διαπλοκής που εξέδωσε η Πειραιώς.

Από το Μέγαρο Μαξίμου καταλογίζουν στη ΝΔ μία εβδομάδα “εκκωφαντικής σιωπής για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις”, τονίζοντας πως “φυσικά δεν έδωσε εξηγήσεις. Τι να πει άλλωστε;”.

“Ούτε βέβαια ο κ. Μητσοτάκης αποδοκίμασε τον Πρωθυπουργό της Novartis κ. Σαμαρά, ούτε απέπεμψε τον αντιπρόεδρό του κ. Γεωργιάδη, που νομοθετούσε κατ’ εντολήν Φρουζή.
 Τι είπε;
Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε…” σημειώνουν από την Ηρώδου Αττικού και συνεχίζουν:

“Ανακάλυψε τον υπεύθυνο της διαπλοκής και της χρεοκοπίας στον τόπο. Ούτε Siemens ούτε θαλασσοδάνεια, ούτε Novartis, αλλά Ιβάν Σαββίδης… Τον οποίο, όμως, οι δικές τους κυβερνήσεις ανακήρυξαν σε εθνικό ευεργέτη” προσθέτουν από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπυοργού.

“Αν δεν είχαν καταστρέψει μια ολόκληρη χώρα θα ήταν απλά γελοίοι. Δεν είναι όμως. Είναι επικίνδυνοι…” καταλήγει η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού.

Η ΝΔ βρήκε τον “μέτρ της διαπλοκής”

Τον τίτλο του «μετρ της διαπλοκής» μπορεί να διεκδικήσει ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία.

Την επισήμανση αυτή η Πειραιώς της έκανε μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν στον Τύπο για συναντήσεις που φέρεται να είχε στο Μαξίμου ο Ιβάν Σαββίδης.

«Ο άλλοτε εκλεκτός της κυβέρνησης και νυν “αποδιοπομπαίος τράγος” της, Ιβάν Σαββίδης, φέρεται να είχε διαδοχικές συναντήσεις στο Μαξίμου προκειμένου να παράσχει στήριξη στην Κυβέρνηση επενδύοντας σε συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε.», σημειώνουν στην Πειραιώς και συνεχίζουν: «Ο δε κ. Φλαμπουράρης φέρεται να έπαιζε ακόμη και το ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ επιχειρηματιών δίπλα ακριβώς στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Άραγε τι έχει να πει για όλα αυτά ο λαλίστατος κυβερνητικός εκπρόσωπος;».

«Η απάντηση μικρή σημασία έχει καθώς οι Έλληνες φορολογούμενοι ήδη πληρώνουν πολύ ακριβά τους διαπλεκόμενους φίλους της Κυβέρνησης, η οποία έχει δυστυχώς συμφωνήσει και νέα μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου και μετά το τέλος της θητείας της», καταλήγει η «γαλάζια» ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα