Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tζανακόπουλος: Aξιοθρήνητος ο Σαμαράς να πείσει ότι όλοι είναι ίδιοι με εκείνον

Tζανακόπουλος: Aξιοθρήνητος ο Σαμαράς να πείσει ότι όλοι είναι ίδιοι με εκείνον

Για αξιοθρήνητη προσπάθεια της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά να «πείσουν όχι πως οι ίδιοι δε φέρουν βαρύτατες ευθύνες –τουλάχιστον πολιτικές προς το παρόν – για το σκάνδαλο Novartis, αλλά πως όλοι είναι ίδιοι με αυτούς», κάνει λόγο με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Απευθυνόμενος στη Ν.Δ. ο κ. Τζανακόπουλος τονίζει: «Επειδή επιδεικνύουν δυσκολία αντίληψης , τους επαναλαμβάνουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ορθώς καταψήφισε την τροπολογία της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου το 2013, διότι το μόνο που έκανε ήταν να μετακυλήσει το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης στους ασφαλισμένους, χωρίς να χάνουν ούτε ένα ευρώ τα αγαπημένα τους επιχειρηματικά συμφέροντα».

Παράλληλα, με αφορμή ανακοίνωση της Ν.Δ., ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας καλούσε σε διάλογο από το 2013.

«Πραγματικά η τότε κυβέρνηση είχε στόχο τη μείωση της δαπάνης και ενδιαφερόταν για την εξασφάλιση επάρκειας σε φάρμακα και προειδοποιούσε πως “αν η κυβέρνηση επιμείνει στην ψήφιση της τροπολογίας”, αυτό “θα σημαίνει ότι μόνος της στόχος είναι να εξυπηρετήσει συμφέροντα”. Σήμερα, δυστυχώς, επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας» τονίζει χαρακτηριστικά.

«Ό,τι και να σκαρφιστούν για αντιπερισπασμό, το ερώτημα γιατί ο κ. Σαμαράς παρέπεμψε με “ραβασάκι” τον κ. Φρουζή στον “ταμία” του Κράτους, Χρήστο Σταϊκούρα παραμένει. Και αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν να απαντήσουν», καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Τζανακόπουλου.

Σχετικά άρθρα