Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tι απαντά ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis για τις συναντήσεις του με πολιτικά πρόσωπα

Tι απαντά ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis για τις συναντήσεις του με πολιτικά πρόσωπα

Oυδέν επιλήψιμο είχαν οι συναντήσεις που είχε με πολιτικά πρόσωπα τόσο της Κυβέρνησης, όσο και της αντιπολίτευσης, ξεκαθαρίζει σε δήλωσή του ο πρώην αντιπρόεδρος της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής.

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με συναντήσεις που είχε με πολιτικά πρόσωπα, ο κ. Φρουζής επισημαίνει στη δήλωσή του ότι «οι συναντήσεις αυτές, ως αποκλειστικό αντικείμενο είχαν τα θέματα του φαρμάκου και γενικότερα της Υγείας στη Χώρα μας, στο πλαίσιο της θεσμικής ιδιότητάς μου, αυτής του προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος».

Παράλληλα, ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis, δηλώνει ότι επιθυμεί να καταθέσει ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, τονίζοντας ότι «οι συναντήσεις ουδέν το επιλήψιμο είχαν, σε αντίθεση με όσα αβάσιμα διατυπώνονται».

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Φρουζή

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σχετικά με συναντήσεις μου με πολιτικά πρόσωπα, δηλώνω τα ακόλουθα:

Στο πλαίσιο της θεσμικής ιδιότητάς μου, αυτής του προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, είχα συναντήσεις με παράγοντες της πολιτικής ζωής, που ανήκαν τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στην Αντιπολίτευση.

Οι συναντήσεις αυτές, ως αποκλειστικό αντικείμενο είχαν τα θέματα του φαρμάκου και γενικότερα της Υγείας στη Χώρα μας.

Αυτονόητο είναι ότι είμαι στη διάθεση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, ενώπιον της οποίας επιθυμώ να καταθέσω, μεταξύ άλλων και για τις συναντήσεις αυτές, οι οποίες ουδέν το επιλήψιμο είχαν, σε αντίθεση με όσα αβάσιμα διατυπώνονται».

Σχετικά άρθρα