Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mύδροι Λυμπερόπουλου για Μητσοτάκη και Beat – Υπονοούμενα για “συνεταιριστικές φιλίες”

Mύδροι Λυμπερόπουλου για Μητσοτάκη και Beat – Υπονοούμενα για “συνεταιριστικές φιλίες”

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη σχέση του με την εταιρεία Beat ο Θύμιος Λυμπερόπουλος αφήνοντας υπονοούμενα για “συνεταιριστικές φιλίες”.

“Δεν φοβάμαι κάποιους ούτε αρχηγούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης να με απειλούν δια μέσου του Βορίδη» είπε ο κ. Λυμπερόπουλος απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ.

Απάντησε, όμως, και σε όσους από τη ΝΔ χαρακτήρισαν «συντεχνία» τους αυτοκινητιστές. «Οι αυτοαπασχολούμενοι δεν είναι συντεχνία. Συντεχνία και διαπλοκή είναι εκείνοι που μέσα από την καινοτομία κλέβουν όχι μόνο τους επαγγελματίες αλλά και την πατρίδα» δήλωσε ο κ. Λυμπερόπουλος.

Ο κ. Λυμπερόπουλος άφησε, όμως, και αιχμές για σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη με την εταιρεία Beat παραπέμποντας εμμέσως σε δημοσιεύματα για την εμπλοκή της Μαρέβας Μητσοτάκη στη χρηματοδότηση της ιδιωτικής εταιρείας. «Δεν φοβάμαι ούτε επιχειρηματίες που τους κατηγόρησα για πολιτικές φιλίες και αποδεικνύεται τελικά ότι είχαν συνεταιριστικές φιλίες μετά τα τελευταία γεγονότα» τόνισε ο κ. Λυμπερόπουλος.

Επίσης επέρριψε κατηγορίες περί φοροδιαφυγής στην εταιρεία Beat κάνοντας λόγο για «πλήθος εμβασμάτων» τα οποία δεν ελέγχονται.

«Ο ελληνικός λαός τι φόρους πήρε; Που είναι οι φόροι των 43 εκατ. ευρώ από την πώληση; Ή έγινε μαύρο χρήμα που ξεπλύθηκε μέσα από offshore;» διερωτήθηκε ο κ. Λυμπερόπουλος αναφερόμενος στην εταιρεία.

Αντίθετα ο κ. Λυμπερόπουλος τάχθηκε υπέρ του νομοσχεδίου για το καθεστώς λειτουργίας των εταιρειών διαμεσολάβησης μεταφοράς επιβατών. «Δικαιώνεται η εργασία του αυτοαπασχολούμενου» είπε σχολιάζοντας το προωθούμενο νομοσχέδιο.

Η «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» αποκαλύπτει: Ο Μητσοτάκης υπερασπίστηκε την Taxibeat γιατί με αυτή συνδέεται η Μαρέβα

Σχετικά άρθρα