Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μετωπική Μαξίμου σε Ν.Δ. για τη διαφθορά: Η κα Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα

Μετωπική Μαξίμου σε Ν.Δ. για τη διαφθορά: Η  κα Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Μανταλένα Παπαδοπούλου, Μαρία Σπυράκη, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία,

Επίθεση στη ΝΔ και στη Μ. Σπυράκη, η οποία «εκτίθεται ανεπανόρθωτα και μόνο που αρθρώνει τη λέξη ‘διαπλοκή’» εξαπολύουν κυβερνητικοί κύκλοι.

«Θα αρκεστούμε να της θυμίσουμε πως είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Novartis, της Siemens, των θαλασσοδανείων 200 εκατ. ευρώ, του Κήρυκα Χανίων και πολλών άλλων σκανδάλων που γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός και δεν θα ανατρέξουμε στις εποχές που στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της» σημειώνουν και προσθέτουν με νόημα:

Η πολιτική αλλαγή που φαντασιώνεται λοιπόν ως «μοναδική λύση» η ΝΔ δεν εδράζεται μονάχα στην απέλπιδα προσπάθεια να εκτροχιαστεί η πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο. Είναι η μοναδική ελπίδα τους να κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλά τους».

Νωρίτερα, η Μ. Σπυράκη σε δήλωσή της είχε αναφέρει: «Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος εδώ και τρία χρόνια χτίζουν ένα νέο καθεστώς διαπλοκής. Χρησιμοποιούν επιχειρηματίες άλλοτε για να ελέγξουν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, κι άλλοτε για να ισοφαρίσουν τους τραγικούς χειρισμούς τους στο θέμα των Σκοπίων.

Να γιατί δεν μπορούν να κάνουν κάθαρση ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε πουθενά αλλού. Έχουν βουλιάξει οι ίδιοι στη λάσπη της διαπλοκής και είναι ανήμποροι να εφαρμόσουν το νόμο. Και επικίνδυνοι όχι μόνο για τον αθλητισμό, αλλά και για τον τόπο. Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή».

ΑΝΕΛ: Η σχέση του κ. Μητσοτάκη με την… κάθαρση είναι ασύμβατη από καιρό

«Η σημερινή ηγεσία της Ν.Δ. της οποίας ο μοναδικός λόγος ύπαρξης είναι να στηρίζει, να υπερασπίζεται και να εκπροσωπεί με ιδιαίτερο πάθος διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα, κατηγορεί τους άλλους για διαπλοκή! Στο σπίτι του κρεμασμένου, της Siemens, της Novartis, μιλάνε για σχοινί με περίσσιο θράσος. Στη Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη πρέπει να κοιταχθούν στον καθρέφτη τους, αν έχουν, για να μην πέσουν από τα σύννεφα όταν έρθει η στιγμή της κρίσης» αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Αυταπατώνται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός ξέχασε ποιοι τον βούλιαξαν στη διαφθορά και τη διαπλοκή και χρεοκόπησαν τη χώρα, προκειμένου οι δυναστείες που λυμαίνονταν τον δημόσιο πλούτο να απολαμβάνουν τα οφέλη της άρρηκτης σχέσης τους με τη διαπλοκή.

Όσο για τη σχέση του κ. Μητσοτάκη με την… κάθαρση, είναι ασύμβατη από καιρό» σημειώνει.

Σχετικά άρθρα