Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Μαξίμου ο Βασιλειάδης – Σύσκεψη με φόντο “μαχαίρι” στο πρωτάθλημα

Στο Μαξίμου ο Βασιλειάδης – Σύσκεψη με φόντο “μαχαίρι” στο πρωτάθλημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Βασιλειάδης, Μέγαρο Μαξίμου, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος θα έχει σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στον απόηχο των χθεσινών πρωτοφανών εικόνων που κάνουν το γύρο του κόσμου.

Τη διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και βαρύτατες κυρώσεις εξετάζει μεταξύ άλλων η κυβέρνηση μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ– ΑΕΚ.

Οι εικόνες από τα χθεσινά έκτροπα που κάνουν το γύρο του κόσμου έχουν προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου και του ιδιου του Πρωθυπουργού, ο οποίος βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τον υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη μέχρι αργά χθες το βράδυ.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον κ. Βασιλειάδη να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και επαφές, προκειμένου η κυβέρνηση να προχωρήσει σε σκληρές δύσκολες αλλά και αναγκαίες αποφάσεις για τον τερματισμό των πρωτοφανών περιστατικών στα ελληνικά γήπεδα.

Ως εκ τούτου, ο Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται από το πρωί σήμερα να έχει συνομιλίες με τα υψηλότερα κλιμάκια της ΟΥΕΦΑ για τις οριστικές αποφάσεις που θα ληφθούν και οι οποίες εάν καταστεί δυνατόν θα ανακοινωθούν ακόμα και σήμερα.

Η δήλωση Βασιλειάδη

Τις πρώτες πρωινές ώρες άλλωστε ο υφυπουργός Αθλητισμού προϊδέασε με τη δήλωσή του: «Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα.

Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις»

Σχετικά άρθρα