Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» αποκαλύπτει: Ο Μητσοτάκης υπερασπίστηκε την Taxibeat γιατί με αυτή συνδέεται η Μαρέβα

Η «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» αποκαλύπτει: Ο Μητσοτάκης υπερασπίστηκε την Taxibeat γιατί με αυτή συνδέεται η Μαρέβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα Νέα Σελίδα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα Μητσοτάκη, Νέα Δημοκρατία, Ταξί (Όχημα Δημόσιας Μεταφοράς),

Οι αποκαλύψεις τη κυριακάτικης εφημερίδας «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ», «για τη διασύνδεση της συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις δραστηριότητες μιας ιδιωτικής επιχείρησης (σ.σ. TaxiBeat) δημιουργούν μείζον ηθικό ζήτημα για τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη», γράφει η εφημερίδα στο εκδοτικό της σημείωμα και εξηγεί:

«Διότι δεν πρόκειται για απλή επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά αφορά σε μια εταιρεία η οποία εξ επαγγέλματος επιδίδεται στο άθλημα της φοροαποφυγής, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο υπουργός Υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης».

«Και όλως τυχαίως με αυτή την εταιρεία συνδέεται η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη», τονίζει η «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ».

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, που υπογράφουν οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Ακριβοπούλου και Δημήτρης Καψώχας, «δύο funds της εταιρείας Endeavor, με την οποία συνδέεται στην Ελλάδα η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, έχουν χρηματοδοτήσει την εταιρεία ταξί».

Από το ρεπορτάζ αναπαράγουμε ότι «δύο funds της Endeavor, με την οποία συνδέεται στην Ελλάδα η Μαρέβα Μητσοτάκη, χρηματοδότησαν την Blueground Holdings, της οποίας μέτοχος είναι η συμφερόντων Αποστολάκη ADSI, η οποία ήταν μεγαλομέτοχος της Taxibeat».

Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι στις 29 Σεπτεμβρίου 2017, στη Βουλή των Ελλήνων, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να κάνει μια κίνηση αρκετά ασυνήθιστη για αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης.

»Με μορφή τηλεοπτικού διαγγέλματος υπερασπίστηκε δημόσια την εταιρεία Taxibeat, ενδύοντας την υπεράσπιση με το αναγκαίο ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο».

Διαβάστε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ στην κυριακάτικη εφημερίδα «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ», που βρίσκεται στα κεντρικά περίπτερα από το απόγευμα του Σαββάτου.

Σχετικά άρθρα