Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπαν Κουβέλης-Παυλόπουλος για τις Ένοπλες Δυνάμεις μετά την ορκωμοσία

Τι είπαν Κουβέλης-Παυλόπουλος για τις Ένοπλες Δυνάμεις μετά την ορκωμοσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, Προεδρικό Μέγαρο, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης,

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης και όπως ήταν φυσικό μετά τη διαδικασία έγιναν και τα… πηγαδάκια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε ο διάλογος του Προκόπη Παυλόπουλου με τον νέο αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κ. Παυλόπουλος είπε στον κ. Κουβέλη ότι από το Σύνταγμα είναι αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων και για αυτό θέλει άμεση ενημέρωση για όσα συμβαίνουν, κάτι στο οποίο συμφώνησε ο νέος υπουργός.

Η ορκωμοσία των έξι προσώπων ολοκληρώθηκε μετά τις 12.30. Πρόκειται για τους Φώτη Κουβέλη, Γιάννη Δραγασάκη, Μερόπη Τζούφη, Κωνσταντίνο Στρατή, Νάσο Ηλιόπουλο και Δημήτρη Βίτσα.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης θα ακολουθήσει η τελετή παράδοσης-παραλαβής της ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου στον Γιάννη Δραγασάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο του Υπουργείου Οικονομίας.

Αύριο, στις 12.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής η τελετή παράδοσης των αρμοδιοτήτων του απερχόμενου υπουργού, Γιάννη Μουζάλα, στο νέο υπουργό, Δημήτρη Βίτσα.

Η τελετή είχε προγραμματιστεί αρχικά για σήμερα, ωστόσο με ορθή επανάληψή του το γραφείο Τύπου του υπουργείου ενημέρωσε ότι η παράδοση-παραλαβή θα γίνει αύριο.

Σχετικά άρθρα