Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ναι” από ΚΚΕ σε προανακριτική Επιτροπή – Να διερευνηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι

“Ναι” από ΚΚΕ σε προανακριτική Επιτροπή – Να διερευνηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Δημήτρης Κουτσούμπας, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Σκάνδαλο Novartis,

Το ΚΚΕ θα ψηφίσει υπέρ της σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής, η οποία πρέπει να διερευνήσει όλους τους εμπλεκόμενους στο Φάρμακο, «και τον κ. Κουρουμπλή», δήλωσε ο γ.γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μιλώντας στη Βουλή, κατά τη συζήτηση επί της συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της Novartis, επεσήμανε ότι η επιτροπή πρέπει να έχει τη δυνατότητα εξέτασης των λεγόμενων προστατευόμενων μαρτύρων και υπογράμμισε την πλήρη αντίθεση του ΚΚΕ στον νόμο με τον οποίο καθιερώθηκαν, τονίζοντας ότι αυτή η πρακτική ανοίγει επικίνδυνους δρόμους για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες.

Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι το ΚΚΕ θα προσπαθήσει να μην εκφυλιστεί η επιτροπή “όπως γίνεται συνήθως”, μένοντας μόνο σε επιμέρους ζητήματα και κάποια μεμονωμένα πρόσωπα, συγκαλύπτοντας τις πραγματικές αιτίες της κάθε υπόθεσης και τα μεγάλα παιγνίδια που παίζονται γύρω από αυτήν.

Κατέστησε ταυτόχρονα σαφές, ότι το ΚΚΕ δεν θα παίξει σε παιχνίδια αποπροσανατολισμού από τα επείγοντα κι οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός, ούτε στα ζητήματα της οικονομίας και των διεθνών εξελίξεων.

Σχετικά άρθρα