Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έχασε τη ψυχραιμία του ο Λοβέρδος: Ύβρεις αντί απαντήσεων για το σκάνδαλο Novartis

Έχασε τη ψυχραιμία του ο Λοβέρδος: Ύβρεις αντί απαντήσεων για το σκάνδαλο Novartis
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανδρέας Λοβέρδος, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Σκάνδαλο Novartis,

Έχασε την ψυχραιμία του ο Ανδρέας Λοβέρδος και με σκαιότατες ύβρεις αντί απαντήσεων για το σκάνδαλο Novartis, προέβη σε μια ομιλία από το βήμα της Βουλής που δεν αρμόζει σε πολιτικό άνδρα.

Μάλιστα έφτασε μέχρι του σημείου να αποκαλέσει τον πρωθυπουργό “αρχισυμμορίτη” πρακτική που μας μεταφέρει σε αλήστου μνήμης εποχές.

Ο κ. Λοβέρδος έκανε λόγο για άθλια ψέματα από «αδίστακτους κουκουλοφόρους», καθώς και για «άθλιους σκευωρούς» οι οποίοι θα καθίσουν στο σκαμνί.

Μιλώντας στη Βουλή, κατά τη συζήτηση επί της συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της Novartis, επεσήμανε ότι πρόκειται για σκευωρία την οποία έστησε ο Πρωθυπουργός «με πρακτικές αρχισυμμορίτη», προκειμένου να παραπλανήσει την κοινή γνώμη.

«Κατηγορώ τον πρωθυπουργό ως ενορχηστρωτή αυτής της άθλιας πλεκτάνης», υπογράμμισε, ενώ ζήτησε να ανοίξουν οι λογαριασμοί του και σημείωσε ότι καταθέτει μήνυση κατά των τριών «κουκουλοφόρων» και κατά παντός ηθικού αυτουργού.

«Είμαι σήμερα εδώ σε καθαρτήρια αποστολή και σας παραδίδω αμέσως αυτούς τους ψευδομάρτυρες. Το πρόβλημα εντοπίζεται ότι καταθέτουν ασυνάρτητα και αστοιχείωτα δήθεν γεγονότα. Το μόνο που καταθέτουν είναι ψεύδη», ανέφερε ο πρώην υπουργός Υγείας.

Ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε πως δεν γνώριζε τον κ. Φρουζή, ούτε και κανέναν άλλο άνθρωπο της Novartis.

Έκανε επίσης λόγο για «αήθη προσπάθεια να με θέσουν εκτός πολιτικής» και τόνισε: «Έχω διαγράψει 18 χρόνια πολιτικής ζωής, με διαφάνεια κι απόλυτο σεβασμό στα χρήματα του ελληνικού λαού. Κάποιοι αχρείοι τόλμησαν να θέσουν χείρα σε αυτό».

«Δεν φοβάμαι τη συμμορία», συνέχισε και κατήγγειλε πως παραβιάστηκαν το Σύνταγμα και οι νόμοι, τονίζοντας ότι «θα δούμε ποιοι τρέμουν την αφαίρεση της κουκούλας».

Σημείωσε εξάλλου ότι επί υπουργίας του δημιουργήθηκε ο ΕΟΠΥΥ που έλεγχε το προϊόν της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και καθιερώθηκε το σύστημα των κλειστών προϋπολογισμών. «Η πιο λυσσαλέα επίθεση εναντίον μου έγινε για τον ΕΟΠΥΥ. Από την πρώτη στιγμή που κάναμε αγώνα για τον ΕΟΠΥΥ, για τα γενόσημα σας είχα απέναντι», πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα