Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρυφή απειλή από Άδωνι μετά το “φάγωμα” Αντώναρου – Ζητάει … “ενότητα”

Κρυφή απειλή από Άδωνι μετά το “φάγωμα” Αντώναρου – Ζητάει … “ενότητα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ευάγγελος Αντώναρος, Νέα Δημοκρατία, Σκάνδαλο Novartis,

Έκκληση για ενότητα απηύθυνε στους συναδέλφους του εντός της Ν.Δ. ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε σχόλιό του στο facebook, μετά τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από το κόμμα, λόγω της επίθεσης που εξαπέλυσε σε βάρος του για το σκάνδαλο Novartis.

«Έχω να κάνω έκκληση στους συναδέλφους μου, στους φίλους μου και στους ανθρώπους στους οποίους προευτήκαμε και πορευόμαστε μαζί. Στις στιγμές αυτές ένα κόμμα οφείλει να είναι ενωμένο. Αυτή δυστυχώς η αντίληψη που υπήρχε και υπάρχει σε ορισμένα στελέχη της Ν.Δ., την οποία έζησα στην πλάτη μου και ζουν σήμερα άλλοι φίλοι και συνάδελφοι, πολιτικά στελέχη σε υψηλές θέσεις του κόμματος, αυτή η αντίληψη της ανθρωποφαγίας θα πρέπει να είναι μακριά από το κόμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, λίγες ώρες μετά το “φάγωμα” Αντώναρου από την ΝΔ, που κάθε άλλο δείχνει προσπάθεια για ενότητα.

Ακόμη, σημείωσε ότι πρέπει η Ν.Δ. ως συντεταγμένο κόμμα να πάρει κάτι ως παράδειγμα από τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Η Ν.Δ. έχει μια πολιτική που είναι απαραίτητη για την επόμενη ημέρα στον τόπο και εκεί πρέπει όλοι να επικεντρωθούν. Αν υπάρξει εμφύλιος στο κόμμα το οποίο υπηρετώ αυτό θα είναι εις βάρος μας. Η έκκλησή μου είναι προς τους συναδέλφους μου να μην παίξουν το παιχνίδι εκείνων που θέλουν να τη διαλύσουν ή να τη διαιρέσουν».

Σχετικά με τα όσα του χρεώνονται για την υπόθεση Novartis ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για γελοιες συκοφαντίες, συμπληρώνοντας ότι αν είχε κάνει το οτιδήποτε ανάρμοστο όχι μόνον θα είχε παραιτηθεί από αντιπρόεδρος αλλά και από την πολιτική γενικότερα.

«Είμαι διάφανος και ανοικτός σε κάθε έλεγχο, αρκεί να γίνεται με κανόνες Δικαίου όπως το Σύνταγμά μας ορίζει και όχι για πολιτικές σκοπιμότητες. Σύντομα η αλήθεια θα λάμψει αλλά έως τότε ίσως η παράταξή μας να έχει να κερδίσει πολλά αν μάθουμε να είμαστε ο ένας πλάι στον άλλον», συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα