Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εισαγγελία Διαφθοράς για Novartis και μάρτυρες: Τηρήσαμε το γράμμα του νόμου

Εισαγγελία Διαφθοράς για Novartis και μάρτυρες: Τηρήσαμε το γράμμα του νόμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εισαγγελία Διαφθοράς, Σκάνδαλο Novartis, Φάρμακα, Φαρμακοβιομηχανία,

Για το σκάνδαλο Novartis και τους προστατευόμενους μάρτυρες απαντούν με κοινή τους δήλωση, η Εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροι εισαγγελείς διαφθοράς Χρήστος Ντζούρας και Στέλιος Μανώλης που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Αναλυτικά η δήλωση

«Ουδέποτε συμμετείχαμε σε κοινή σύσκεψη με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ή με οποιοδήποτε άλλο κυβερνητικό στέλεχος για την υπόθεση NOVARTIS. Οι μάρτυρες τέθηκαν σε καθεστώς προστασίας τηρώντας πιστά το γράμμα του νόμου. Το τμήμα της δικογραφίας που αφορά σε πολιτικά πρόσωπα υποβλήθηκε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ως είχαμε εκ του Συντάγματος υποχρέωση.»

Διευκρινίζεται επίσης ότι η έρευνα που διενεργείται στην Ελλάδα για τη NOVARTIS είναι παράλληλη και όχι κοινή σε σχέση με ενδεχόμενες έρευνες που πιθανώς διενεργούνται από άλλα κράτη.

Μάλιστα η ίδια η κα Τουλουπάκη σε επικοινωνία που είχε με το Documento. gr, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να προβεί σε κανένα άλλο σχόλιο κι ότι δεν πρόκειται να ανοίξει διάλογο με κανέναν από τους επικριτές του έργου της Εισαγγελίας Διαφθοράς.

Σχετικά άρθρα