Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Κάτι ύποπτο συμβαίνει με τον Δημήτρη Καμμένο – Τι απαντά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

ΣΥΡΙΖΑ: Κάτι ύποπτο συμβαίνει με τον Δημήτρη Καμμένο – Τι απαντά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημήτρης Καμμένος, Μάκης Μπαλαούρας, Πάνος Καμμένος, Σκόπια, ΣΥΡΙΖΑ,

Για υπέρβαση των ορίων και ερωτήματα που προκαλούν οι επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, κάνουν λόγο κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, με τον βουλευτή να αντεπιτίθεται και να τους προτρέπει να χαμηλώσουν τόνους γιατί χωρίς τους ΑΝΕΛ “που θα βρίσκονταν;”.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ τόνιζαν ότι «οι συστηματικές επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του, υπερβαίνουν τα όρια, προκαλούν ερωτήματα για τη σκοπιμότητά τους και βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τη στάση των ΑΝΕΛ και το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων».

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα το πρωί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Δημήτρης Καμμένος είχε υπογραμμίσει σε υψηλούς τόνους πως οι ΑΝΕΛ δεν δέχονται υποδείξεις από κανέναν ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλη χαρακτηρίζοντας “πολιτικό χαφιεδισμό” την αποστολή φωτογραφιών από βουλευτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Μετά την παρέμβαση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο, τον κάλεσε «να μην ξαναπιάσει στο στόμα τον Πάνο Καμμένο, είναι αρχηγός κόμματος και υπουργός Άμυνας», συμπληρώνοντας πως οι ΑΝΕΛ δεν ασκούν κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα, είπε ότι «δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Πού θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες; Από σεβασμό και μόνο θα έπρεπε να κοιτάνε τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να λένε “εγώ χωρίς τον Πάνο Καμμένο πού θα ήμουν;”».

Ερωτηθείς αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να «τραβήξει το αφτί» του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη για τοποθετήσεις του σχετικά με τους ΑΝΕΛ, ο Δ. Καμμένος απάντησε «βεβαίως, μας κάνει κριτική γιατί πήγαμε στο συλλαλητήριο, ενώ εμείς δεν του έχουμε πει ποτέ γιατί πας σε μια πορεία Αριστερών».

Είπε επίσης ότι «εμείς περιμένουμε να έρθει η 30 Αυγούστου και να τελειώσουμε με αυτό που έχει τραβήξει ο ελληνικός λαός. Η 1η Σεπτεμβρίου είναι μια άλλη μέρα. Ζητάμε λίγη σοβαρότητα και αξιοπρέπεια απέναντι στους ΑΝΕΛ. Είμαστε εννιά, είναι 145, δεν πρέπει να ασχολούνται μαζί μας».

Σε ερώτηση για το όνομα της ΠΓΔΜ τόνισε πως θα πει «όχι» σε κάθε πρόταση με όνομα «Μακεδονία», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πέσει η κυβέρνηση, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι, εφόσον δεν αλλάξει το Σύνταγμα της γειτονικής χώρας, δεν θα βρεθεί λύση.

Σχετικά άρθρα