Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπακωνσταντίνου για Βαρουφάκη: Μιας και γεννιέται ένα νέο κορόιδο κάθε λεπτό, φτιάχνω νέο κόμμα

Παπακωνσταντίνου για Βαρουφάκη: Μιας και γεννιέται ένα νέο κορόιδο κάθε λεπτό, φτιάχνω νέο κόμμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάνης Βαρουφάκης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου,

Δύο πρώην υπουργοί Οικονομικών δεν έχουν συνήθως τις καλύτερες των σχέσεων, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Οι δύο υπήρξαν συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά στην πορεία ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους και συγκρούστηκαν στα τηλεοπτικά παράθυρα αρκετές φορές.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου έσταξε δηλητήριο όμως όταν σχολίασε δηκτικά την χθεσινή ανάρτηση Βαρουφάκη με την οποία ανακοίνωσε ουσιαστικά την ίδρυση νέου κόμματος, στην ελληνική πολιτική σκηνή.

«Πριν τρία χρόνια, σαν σήμερα, ο λαός έδωσε εντολή για τέλος της χρεοδουλοπαροικίας. Η εντολή αυτή παραβιάστηκε. Τελική ήττα όμως δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει τελική νίκη. Ραντεβού σε 2 μήνες (26/3) για ένα νέο ξεκίνημα» έγραψε ο Γ. Βαρουφάκης.

Και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου τον τρόλαρε άγρια, παραθέτοντας το «τιτίβισμα» Βαρουφάκη, αλλά κάνοντας τη δική του μετάφραση.

«Πριν από 3 χρόνια, πείσαμε τους Έλληνες ότι τα λεφτά φυτρώνουν στα δέντρα. Πέρασα τους καλύτερους 6 μήνες της ζωής μου, κι ακόμα τους εξαργυρώνω βγάζοντας τόνους λεφτά. Αλλά μιας και γεννιέται κάθε λεπτό κι ένα νέο κορόιδο, φτιάχνω ένα νέο κόμμα στις 26/3».

Σχετικά άρθρα