Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Περπάτησε στους δρόμους της Κορυτσάς ο Κοτζιάς – Του έδειξαν την πόλη (φωτο)

Περπάτησε στους δρόμους της Κορυτσάς ο Κοτζιάς – Του έδειξαν την πόλη (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Ήπειρος, Κορυτσά, Νίκος Κοτζιάς, Ντιτμίρ Μπουσάτι, Υπουργείο Εξωτερικών,

Στο παζάρι και στην παλιά πόλη της Κορυτσάς περιηγήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς το βράδυ της Παρασκευής, συνοδευόμενος από τον Αλβανό ομόλογό του, Ντιτμίρ Μπουσάτι.

Οι δύο υπουργοί ήταν περιτριγυρισμένοι από τους συνεργάτες τους, ενώ ολόγυρά περιφέρονταν άνδρες της Ασφάλειας.

Ο Νίκος Κοτζιάς, φορώντας μαύρο καπέλο καβουράκι και μαύρο παλτό, ήταν ευδιάθετος και ρωτούσε να μάθει για την πόλη, ενώ πολλοί Έλληνες ομογενείς κάτοικοι της πόλης, καθώς τον έβλεπαν να περπατά στους δρόμους της, γέμιζε η ψυχή τους ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Μετά τη βόλτα με τα πόδια, οι δύο αντιπροσωπείες δείπνησαν σε εστιατόριο της πόλης.

Το Σάββατο οι δύο υπουργοί Εξωτερικών, όπως μεταδίδουν αλβανικά Μέσα, θα επισκέπτονταν και το μεσαιωνικό μουσείο της Κορυτσάς.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται στην Κορυτσά από την Παρασκευή για συνομιλίες με τον Ντιτμίρ Μπουσάτι για διάφορα ζητήματα που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο χώρες. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη Μπουσάτι στην Κρήτη.

Οι συνομιλίες διεξάγονται στο μικρό ξενοδοχείο πολυτελείας «Life Galery» στην παλιά πόλη της Κορυτσάς με απόλυτη μυστικότητα και ισχυρά μέτρα ασφαλείας, παρά τους ισχυρισμούς αλβανικών ΜΜΕ ότι μεταδίδουν κάποιες πληροφορίες «από μέσα».

Σχετικά άρθρα