Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έτοιμος να υποβάλλει παραίτηση από υφυπουργός δηλώνει ο Κώστας Ζουράρις

Έτοιμος να υποβάλλει παραίτηση από υφυπουργός δηλώνει ο Κώστας Ζουράρις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Άρης, Δημήτρης Καμμένος, Εφημερίδα Το ΒΗΜΑ της Κυριακής, Κώστας Ζουράρις, Ολυμπιακός,

Ο υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Ζουράρις με δήλωσή του στο ΒΗΜΑ αναφέρει ότι υποβάλει παραίτηση από υφυπουργός, την οποία θα ανακοινώσει αύριο Δευτέρα στη Βουλή.

Η παραίτηση υποβάλλεται μετά τον σάλο που προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του κ. Ζουράρι κατά του Ολυμπιακού και του Αρη.

Ο κ. Ζουράρις είπε στον αέρα της εκπομπής στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5 ένα γνωστό υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ που αφορά τον Ολυμπιακό, παραφράζοντας το βέβαια με τα «δικά του ελληνικά».

«Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…», αναφώνησε πολλές φορές ο κ. Ζουράρις.

Ωστόσο ο , Ζουράρις δεν έμεινε εκεί, καθώς σε ερώτηση του παρουσιαστή απάντησε: «Ποιος τον γ@μ@ει τον Άρη;».

Οι εκφράσεις αυτές έφεραν την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Καμμένου ο οποίος ερωτηθείς καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ για το θέμα απάντησε πως « η ο Ζουράρις ή εγώ». «Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση. Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» επέμεινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σχετικά άρθρα