Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζανακόπουλος: Ο υπόδικος κ. Μαρινάκης βάζει μπροστά τον Ολυμπιακό για να προστατευθεί

Τζανακόπουλος: Ο υπόδικος κ. Μαρινάκης βάζει μπροστά τον Ολυμπιακό για να προστατευθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο,

Ο υπόδικος ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιχειρεί να βάλει μπροστά τον κόσμο για να προστατεύσει τον εαυτό του, ο κόσμος κατανοεί ακριβώς ποια τακτική ακολουθεί ο κύριος αυτός, αλλά πιθανόν δεν είναι ούτε για αυτόν θετικό ότι ταυτίζει τον κόσμο με τις απόψεις του συγγενή του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά το «μανιφέστο» Μαρινάκη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της «Αυγής»

«Ο κ. Μαρινάκης είναι υπόδικος», ανέφερε ο Δ. Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και σημείωσε ότι «επιχειρεί, για άλλη μία φορά, να βάλει μπροστά τον κόσμο του Ολυμπιακού για να προστατεύσει τον εαυτό του».

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού όμως έχει γνώση, σκέψη, κατανοεί ακριβώς ποια είναι η τακτική που ακολουθεί ο κύριος αυτός», υπογράμμισε.

Ο Δ. Τζανακόπουλος προσέθεσε ότι «πιθανόν, ούτε για τον κύριο αυτόν είναι θετικό το γεγονός ότι ταυτίζεται τόσο στενά και προσπαθεί να ταυτίσει τόσο στενά τον κόσμο του Ολυμπιακού με τις απόψεις και τις τοποθετήσεις της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του συγγενή του, του κ. Μητσοτάκη».

Αναλυτικά η ερώτηση της «Αυγής» και η απάντηση του Δ. Τζανακόπουλου:

ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ: Καλή χρονιά, κύριε εκπρόσωπε. Θέλω να σας πάω κάπου αλλού. Φαντάζομαι, έχετε διαβάσει το χθεσινό non paper που κυκλοφόρησε από τη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος εξαπολύει μια πολύ σφοδρή επίθεση στη Δικαιοσύνη, στην κυβέρνηση, μιλά για «χούντα», για «λογικές Μαδούρο». Θα ήθελα ένα σχόλιο επ΄ αυτού, γιατί, διαβάζοντάς το, τουλάχιστον δημιουργεί έναν προβληματισμό αυτή η δήλωση.

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Ραπανάκη, ο κ. Μαρινάκης είναι υπόδικος. Ο κ. Μαρινάκης επιχειρεί, για άλλη μία φορά, να βάλει μπροστά τον κόσμο του Ολυμπιακού για να προστατεύσει τον εαυτό του. Ο κόσμος, όμως, του Ολυμπιακού έχει γνώση, έχει σκέψη και κατανοεί ακριβώς ποια είναι η τακτική, την οποία ακολουθεί ο κύριος αυτός.

Από εκεί και πέρα, αυτό το οποίο θέλω να σας πω είναι ότι πιθανόν ούτε για τον ίδιο αυτόν κύριο να είναι θετικό το γεγονός ότι ταυτίζεται τόσο στενά και προσπαθεί να ταυτίσει τόσο στενά τον κόσμο του Ολυμπιακού με τις απόψεις και τις τοποθετήσεις της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του συγγενή του, του κ. Μητσοτάκη.

Σχετικά άρθρα