Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ρ. Δούρου ξεκίνησε ήδη την προεκλογική της εκστρατεία

Η Ρ. Δούρου ξεκίνησε ήδη την προεκλογική της εκστρατεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Δεν πρόλαβε να πάρει το χρίσμα η Ρένα Δούρου, ως υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής και ήδη έχει ξεκινήσει τον προεκλογικό αγώνα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ήδη επαφές με αυτοδιοικητικά στελέχη από την Ανατολική Αττική, ενώ επισκέφτηκε δήμους της περιοχής και μίλησε με πολίτες και κομματικά στελέχη δίνοντας έμφαση στην αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη προγραμματίσει σειρά επισκέψεων και ομιλιών σε όλους τους δήμους της περιφέρειας σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσει η ίδια με πολίτες και αυτοδιοικητικά στελέχη σε κάθε γωνιά της Αττικής. Παράλληλα, όμως, η Ρένα Δούρου δεν εγκατέλειψε και τα καθήκοντα που είχε αναλάβει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως υπεύθυνη θεμάτων εξωτερικής πολιτικής.

Παρά τον φόρτο εργασίας που έχει ο προεκλογικός αγώνας για την Περιφέρεια Αττικής, η Ρένα Δούρου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις στο Κυπριακό. Στη διαδρομή μέχρι τις 18 Μαΐου η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής σκοπεύει να «περπατήσει» όλη την περιφέρεια και εν ευθέτω χρόνω να ανεβάσει τους τόνους της αντιπαράθεσης όταν θα ανακοινωθούν και επίσημα οι υπόλοιποι διεκδικητές της περιφέρειας.

Σχετικά άρθρα