Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Β. Καπερνάρος: Οι μεγαλοεργολάβοι των διοδίων είναι παράνομοι – Όλα στη Δικαιοσύνη

Β. Καπερνάρος: Οι μεγαλοεργολάβοι των διοδίων είναι παράνομοι – Όλα στη Δικαιοσύνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βασίλης Καπερνάρος, Διόδια,

Σφοδρή επίθεση στους “μεγαλοεργολάβους των διοδίων” κάνει με δήλωσή του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, “οι μεγαλοεργολάβοι που σήμερα αυξάνουν την τιμή των διοδίων” δεν έχουν ολοκληρώσει τα έργα και έχουν προβεί σε απίστευτες παρανομίες.

Ως απόδειξη των καταγγελιών του προσκομίζει και δικαστική απόφαση, την οποία παραθέτουμε αμέσως μετά την πλήρη δήλωση του κ. Καπερνάρου:

“Από δικαστική απόφαση που έχω στα χέρια μου, προκύπτει ότι μεγαλοεργολάβοι που σήμερα αυξάνουν την τιμή των διοδίων με την συνενοχή της κυβέρνησης, όχι απλώς δεν έχουν ολοκληρώσει τα έργα που θα έπρεπε να έχουν παραδώσει αλλά έχουν προβεί και σε απίστευτες παρανομίες. Που είναι οι παράδρομοι που έπρεπε να έχουν κατασκευαστεί; Ποιος τους αφήνει να αλωνίζουν;

Διαβάστε προσεκτικά το σκεπτικό απόφασης δικαστηρίου που δικαιώνει πρατηριούχο. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι στο συγκεκριμένο κομμάτι της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας δεν υπάρχει παράδρομος(!) και το χαρακτηρίζει «τυφλό».

Το θέμα της αύξησης της τιμής των διοδίων δεν θα μείνει έτσι. Όλα στην δικαιοσύνη για να μάθουμε τα ονόματα εκείνων που κάνουν τα γλυκά μάτια στους μεγαλοεργολάβους”.

dikografo

Σχετικά άρθρα