Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μύδροι Καμμένου για Ντόρα: Ας αφήσει το Σκοπιανό στους προϊσταμένους της, Σαμαρά και Γεωργιάδη

Μύδροι Καμμένου για Ντόρα: Ας αφήσει το Σκοπιανό στους προϊσταμένους της, Σαμαρά και Γεωργιάδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Siemens, Άδωνις Γεωργιάδης, Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Αντώνης Σαμαράς, Βαλκάνια, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, Πάνος Καμμένος, Σκόπια, ΣΥΡΙΖΑ,

Σκληρή επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή τα όσα είπε χθες για το Σκοπιανό εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Ημέρες εορτών καταλαβαίνουμε ότι της κ. Μπακογιάννη της λείπουν τα δώρα της Siemens, τα πληρωμένα δείπνα του κ. Χριστοφοράκου, ενώ μετά την αποπομπή της από τον αδελφό της νοσταλγεί τις εποχές που μετρούσε ο λόγος της και δεν μπορεί πλέον να την παρηγορήσει ούτε ο κουμπάρος της που ετοιμάζεται να απολογηθεί για το μισό ποινικό κώδικα» αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σε απάντησή του στην Ντ. Μπακογιάννη.

«Της εύχομαι με το ξεχασμένο και αδήλωτο εκατομμύριο στο Λονδίνο να απαλύνει τον πόνο της. Όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων ας αφήσει να το χειριστούν οι πολιτικοί προϊστάμενοί της κ.κ. Σαμαράς και Γεωργιάδης» καταλήγει ο κ. Καμμένος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο Real fm ισχυρίστηκε πως η ΝΔ δεν θα ψηφίσει πρόταση λύσης για το Σκοπιανό, ακόμα και εάν συμφωνεί, εφόσον πρώτα δεν υπάρχει η σύμφωνη θέση του κυβερνητικού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να ρίξει την κυβέρνηση, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου.

«Η κυρία Μπακογιάννη επιβεβαίωσε σήμερα την ανεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που στη μανία της να αποσταθεροποιήσει τη χώρα πριν βγούμε οριστικά από τα μνημόνια, δεν λογαριάζει ούτε εθνικά θέματα ούτε τίποτα» τονίζει το Μέγαρο Μαξίμου.

«Τη διαβεβαιώνουμε πως για άλλη μία φορά θα μείνει με την όρεξη. Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019. Και μέχρι τότε η σημερινή σταθερή και υπεύθυνη κυβέρνηση θα έχει βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, που οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την έριξαν, ενώ με την ίδια υπευθυνότητα θα εργαστεί για διέξοδο και στο ονοματολογικό, που επίσης οι κυβερνήσεις του χθες μας κληροδότησαν» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ηρώδου Αττικού.

Σχετικά άρθρα