Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Δύο χώρες προειδοποιούν για σχέδιο δολοφονίας του Οικ. Πατριάρχη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Δύο χώρες προειδοποιούν για σχέδιο δολοφονίας του Οικ. Πατριάρχη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MİT - Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (Τουρκία), Κωνσταντινούπολη, Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, Ορθόδοξη Εκκλησία, Περιοδικό Επίκαιρα, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Φετουλάχ Γκιουλέν, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Στο στόχαστρο του ισλαμιστικού καθεστώτος της Άγκυρας και των τουρκικών υπηρεσιών πληροφοριών (MİT) βρίσκεται ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος. Με αυτό το αποκαλυπτικό θέμα στο εξώφυλλό του κυκλοφορεί την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου σε όλη την Ελλάδα το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ.

Τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ αναφέρουν ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας προσπαθούν να συνδέσουν τον Οικουμενικό Πατριάρχη με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον αυτοεξόριστο στις ΗΠΑ ιμάμη που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγορεί ως τον εγκέφαλο κάθε προσπάθειας ανατροπής του από τον Δεκέμβριο του 2013 και μετά.

Αυτό όμως που πραγματικά συγκλονίζει είναι η αποκάλυψη του περιοδικού ότι δύο χώρες προειδοποίησαν τον προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας για πιθανή απόπειρα δολοφονίας του.

Τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ αναφέρουν ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει ειδοποιηθεί από άνδρες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών αλλά και επισήμως πρόσφατα δια της διπλωματικής οδού ότι οι τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τη σχέση του με τον Φετουλάχ Γκιουλέν.

Το Φανάρι, σύμφωνα με τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, έχει λάβει παρόμοια μηνύματα και από άλλη χώρα που επίσης έχει μπει στο στόχαστρο του Τούρκου Προέδρου.

Από συνεργάτες της τουρκικής MİT παρακολουθείται συστηματικά κάθε κίνηση όχι μόνον του Πατριάρχη αλλά όλου του Πατριαρχείου και των ανθρώπων του σε όλο τον κόσμο, ειδικά στην Αμερική.

Αμερικανικές πηγές που επικαλούνται τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ έλεγαν ότι «αν κριθεί από τους ανθρώπους του τουρκικού καθεστώτος και τους ανθρώπους του Ερντογάν απαραίτητο ακόμα και να απειληθεί η ζωή του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, θα απειληθεί! Δεν τον σταματάει τίποτα όσο νιώθει ισχυρός και δυνατός!».

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ που κυκλοφορούν την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 σε όλη την Ελλάδα:

Σχετικά άρθρα