Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας για υπερψήφιση του Προϋπολογισμού: Πάμε καλά και αυξανόμαστε

Τσίπρας για υπερψήφιση του Προϋπολογισμού: Πάμε καλά και αυξανόμαστε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Κρατικός Προϋπολογισμός,

Υπερψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός του 2018 και μάλιστα με 153 ψήφους κατά μία περισσότερη από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Αναλυτικότερα, συνολικά ψήφισαν 297 βουλευτές. Υπέρ του Προϋπολογισμού ψήφισαν 152 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου (προερχόμενη από την Ένωση Κεντρώων).

Τον Προϋπολογισμό καταψήφισαν 144 βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης και οι υπόλοιποι ανεξάρτητοι βουλευτές.

Από την ψηφοφορία απουσίαζε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος, ο οποίος με επιστολή του προς το Προεδρείο της Βουλής ενημέρωσε ότι αδυνατεί να προσέλθει, σημειώνοντας παράλληλα πως αν ήταν παρών θα ψήφιζε θετικά. Επίσης, απουσίασαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Μίχος και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αρ. Φωκάς.

Τσίπρας: Πάμε καλά και αυξανόμαστε

«Πάμε καλά», σχολίασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στην υπερψήφιση του Προϋπολογισμού του 2018 από τη Βουλή.

Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες το βράδυ της Τρίτης και ερωτηθείς για την ψήφο της ανεξάρτητης βουλευτού -προερχόμενης από την Ένωση Κεντρώων- Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου υπέρ του Προϋπολογισμού, ο κ. Τσίπρας ανέφερε «πάμε καλύτερα και αυξανόμαστε».

Ο Πρωθυπουργός χαιρέτισε με χειραψία όλους τους δημοσιογράφους που ήταν στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Σχετικά άρθρα