Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ξεκινάμε τις πρώτες ΤΟΜΥ από περιοχές όπου οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες”

“Ξεκινάμε τις πρώτες ΤΟΜΥ από περιοχές όπου οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανδρέας Ξάνθος, Θεσσαλονίκη, Κέντρα Υγείας,

Τη λειτουργία της πρώτης, πανελλαδικά, Τοπικής Μονάδας Υγείας – ΤΟΜΥ- εγκαινιάζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, παρουσία και του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, στον δήμο Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Ο υπουργός Υγείας μαζί με τον Επίτροπο για θέματα Υγείας της ΕΕ Βιτένις Αντριουκαΐτις, εγκαινιάζουν το μεσημέρι την ΤΟΜΥ του δήμου Παύλου Μελά.

Στην περιοχή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας προβλέπεται να λειτουργήσουν 33 ΤΟΜΥ.

Στις 5.30 μμ ο κ. Ξανθός θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» του Δήμου Παύλου Μελά, με θέμα: «Η πολιτική Υγείας σήμερα και ο ρόλος των ΤΟΜΥ στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας».

Τι έγραψε ο Τσίπρας στο Twitter

«Ξεκινάμε τις πρώτες ΤΟΜΥ από περιοχές όπου οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας είναι μεγαλύτερες και ο ρόλος μιας ουσιαστικής και αποτελεσματικής δημόσιας περίθαλψης ιδιαιτέρα σημαντικός. Εγκαίνια της Τοπικής Μονάδας Υγείας στο Δήμο Ευόσμου» ανέφερε ο πρωθυπουργός σε μήνυμά του στο Twitter και συμπλήρωσε:

«Το αναβαθμισμένο δημόσιο σύστημα υγείας με επίκεντρο την ΠΦΥ αποτελεί τη σύγχρονη και διεθνώς αποδεκτή απάντηση στην κρίση των συστημάτων υγείας και στις υγειονομικές ανισότητες».

Σχετικά άρθρα