Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Για εξηγήσεις στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες η Μαρέβα Μητσοτάκη για ανεπαρκή δήλωση!

Για εξηγήσεις στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες η Μαρέβα Μητσοτάκη για ανεπαρκή δήλωση!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Επιτροπή της Βουλής για το Πόθεν Έσχες, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα Μητσοτάκη, Νέα Δημοκρατία, Πόθεν Έσχες,

Διευκρινίσεις και συμπληρωματικά στοιχεία θα κληθεί, να δώσει η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Μητσοτάκη, για την ανεπαρκή δήλωση «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι οφείλει να προσκομίσει όλες τις μεταβολές από τη χρήση 2006 έως αυτή του 2015, με τις αντίστοιχες δηλώσεις Ε1 και Ε9 προκειμένου να πραγματοποιηθεί ενδελεχής έλεγχος επί των περιουσιακών της στοιχείων της.

Σημειώνεται ότι η κ. Γκραμπόφσκι είναι υποχρεωμένη να προβεί στην παροχή των παραπάνω στοιχείων, αφού δεν υπήρχε διαζύγιο που να καταδεικνύει χωρισμό ανάμεσα στην ίδια και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν και οι ίδιοι υποστήριζαν ότι ήταν… σε διάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι στο πόθεν έσχες του ζεύγους Μητσοτάκη για το έτος 2015 η κα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη δεν έχει δηλώσει την offshore στις νήσους Κέιμαν, ως όφειλε, ενώ ερωτήματα προκύπτουν και για το ποσό των 850.000 ευρώ το οποίο δηλώνει ότι προέκυψε από πώληση “περιουσιακών στοιχείων”, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποια είναι αυτά, την ώρα που η εφημερίδα Documento έκανε λόγο για πώληση ενός πίνακα καλλιτέχνη ο οποίος βρίσκεται στο μικροσκόπιο του FBI για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Επίσης, στο «πόθεν έσχες» του προέδρου της ΝΔ και της συζύγου του υπάρχουν ανακρίβειες σχετικά με το περιβόητο σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι.

Σχετικά άρθρα