Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί πάει στη Νέα Υόρκη ο Τσακαλώτος

Γιατί πάει στη Νέα Υόρκη ο Τσακαλώτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευκλείδης Τσακαλώτος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νέα Υόρκη,

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να συμμετάσχει στο 19ο Ετήσιο Συνέδριο Invest in Greece που διοργανώνει η Capital Link, στις 11 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου ο κ. Τσακαλώτος θα απευθύνει κεντρική ομιλία κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος του συνεδρίου (13.15- 14.45, τοπική ώρα), ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου (15.40, τοπική ώρα) στον χώρο του συνεδρίου.

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Οικονομικών θα παραβρεθεί στην ειδική εκδήλωση «Ημέρα της Ελλάδας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης», την οποία διοργανώνει η Capital Link σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Στις 15.45 (τοπική ώρα) ο κ. Τσακαλώτος θα κληθεί να σημάνει την λήξη των εργασιών της ημέρας στο Χρηματιστήριο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Οικονομικών έχει προγραμματίσει σειρά σημαντικών επαφών με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών.

Σχετικά άρθρα