Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημ. Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κύριος εκφραστής των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς

Δημ. Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κύριος εκφραστής των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Παπαδημούλης, Δημοκρατική Παράταξη, Ευρωβουλευτές, Κεντροαριστερά, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να είναι «ο βασικός εκφραστής των δυνάμεων της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, ενώ τόνισε πως «όσοι ελπίζουν ότι ο ΣΥΡΙZΑ θα επιστρέψει σε μονοψήφια ποσοστά, κάνουν ευσεβείς πόθους».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Κοζάνη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν το 2019 και «θα είναι ένα δυνατό ντέρμπι ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ.».

Ο κ. Παπαδημούλης υπενθύμισε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε εκ νέου ως παρατηρητής στην συνάντηση των σοσιαλιστών ηγετών στην Λισαβόνα και υπογράμμισε ότι «είναι αντιφατικό έως παράλογο, την ώρα που γίνονται τα παραπάνω στο εξωτερικό, εντός των ελληνικών συνόρων η Φώφη Γεννηματά να δηλώνει ότι αρνούμαι καν το διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Απευθυνόμενος στην κ. Γεννηματά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «η Κεντροαριστερά δεν μπορεί να είναι αντί-Αριστερά» και κάλεσε την ηγεσία του νέου φορέα να συνειδητοποιήσει ότι «η λογική του δορυφόρου στη Ν.Δ. δεν τους κάνει καλό».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της Ν.Δ., ο κ. Παπαδούλης χαρακτήρισε «ανέκδοτο» το «έργο Κυριάκος Μητσοτάκης εναντίον της οικογενειοκρατίας».

«Θα του συνιστούσα να μην προδιαγράφει την σύνθεση της επόμενης κυβέρνησής του γιατί αυτό θα αργήσει πάρα πολύ. Και πιθανό να μην συμβεί ποτέ» κατέληξε ο κ. Παπαδημούλης.

Σχετικά άρθρα