Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος σε Μητσοτάκη: Το σπίτι μου είναι καθαρό, δεν είναι με έδρα σε offshore

Καμμένος σε Μητσοτάκη: Το σπίτι μου είναι καθαρό, δεν είναι με έδρα σε offshore
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Offshore Εταιρείες, Paradise Papers, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος,

Να έρθει στην προγραμματισμένη συζήτηση της Πέμπτης και «να μην κρύβεται πίσω από επτά εφημερίδες και δύο ραδιόφωνα» προκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ν.Δ. ότι έχει μετατρέψει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε «πολιτικό βραχίονα μιας εκδοτικής συμμορίας» με αφορμή τις επιθέσεις εναντίον του για το ζήτημα της διακρατικής συμφωνίας πώλησης στρατιωτικού υλικού στην Σ. Αραβία. Παράλληλα, ο Π.Καμμένος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο.

Ο Π. Καμμένος τόνισε ότι «το δικό μου σπίτι είναι καθαρό, δεν έχει διεύθυνση off-shore ή κρυμμένα μυστικά» κι ότι τα στελέχη της Ν.Δ. θα έχουν όλα τα στοιχεία για την συμφωνία την Πέμπτη, στην συζήτηση της σχετικής επίκαιρης επερώτησής τους. Ο Π. Καμμένος σημείωσε ότι η συμφωνία με την Σ. Αραβία είναι «καθαρή» κι αν δεν πραγματοποιηθεί θα είναι «προς ζημία» του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ αναγνώρισε ότι τα παλιότερα στελέχη της Ν.Δ. δεν συμμετέχουν στην «βρώμικη πολιτική» που έχει εξαπολυθεί εναντίον του από την ηγεσία της Ν.Δ.

Ο Π. Καμμένος υπογράμμισε ότι «αντέχει η πλάτη μου χτυπήματα, αντέχω μέχρι να τους τσακίσω» μιλώντας για «βρώμικο παιχνίδι» εναντίον του και για προσπάθεια να γίνει «εξιλαστήριο θύμα» για να ξεχαστεί η υπόθεση των Paradise Papers κι οι θετικές πολιτικές της κυβέρνησης. Ο Π. Καμμένος παρατήρησε ότι στην 23χρονη πολιτική του καριέρα δεν είχε ποτέ συνδιαλλαγή με το Δημόσιο κι ότι θα βγει φτωχότερος από την πολιτική.

Αλλαγή της νομοθεσίας για την σύλληψη πολιτών από την Στρατιωτική Αστυνομία ζήτησε ο Π. Καμμένος

Όσον αφορά την εισβολή του Ρουβίκωνα, ο Π. Καμμένος τόνισε ότι «θα έπρεπε να έχει αποφευχθεί» κι ότι τα μέλη της οργάνωσης δεν θα έπρεπε να έχουν φύγει από το Πεντάγωνο. Ο Π. Καμμένος επισήμανε ότι χρειάζεται αλλαγή της νομοθεσίας, καθώς με βάση τα ισχύοντα σήμερα η στρατιωτική αστυνομία δεν μπορεί να συλλάβει πολίτες εντός των στρατοπέδων. Παράλληλα, ο Π. Καμμένος έκανε λόγο για κάποιον που ήταν ειδοποιημένο για την ενέργεια του Ρουβίκωνα κι από τον τρίτο όροφο του υπουργείου έπαιρνε φωτογραφίες και βίντεο.

Σχετικά άρθρα