Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μίμης Ανδρουλάκης ανέλαβε… μάνατζερ της Ραχήλ Μακρή

Ο Μίμης Ανδρουλάκης ανέλαβε… μάνατζερ της Ραχήλ Μακρή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μίμης Ανδρουλάκης, Ραχήλ Μακρή,

Φανατικός θαυμαστής της Ραχήλ Μακρή δηλώνει ο λάτρης του ωραίου φύλου Μίμης Ανδρουλάκης, ο οποίος, όπου σταθεί και συναντηθεί με τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων την “περιλούζει” με τα μοναδικά του κομπλιμέντα.

Όπως γράφει το ένθετο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, ο Μίμης Ανδρουλάκης προσπαθεί να φτιάξει το προφίλ της Ραχήλ Μακρή, ώστε να την κάνει, όπως λέει ο ίδιος, την καλύτερη βουλευτή που πέρασε ποτέ από τη Βουλή.

“Τώρα που θα γίνεις κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος δεν θα φωνάζεις και δεν θα έχεις αυτό το γραφικό επιθετικό στυλάκι”, τη συμβούλεψε.

Και συνέχισε: “Θα ανεβαίνεις στο βήμα και θα μιλάς ήρεμα, σταθερά, καθαρά, χωρίς προκλητικές κορώνες και ατάκες εντυπωσιασμού, αλλά με πολιτικό λόγο και δόσεις ειρωνείας, αργά και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου, αρκεί να βγάλεις την οργή σου με το γάντι”.

Όπως γράφουν τα “Παραπολιτικά”, σύμφωνα με πηγές τους, η Ραχήλ Μακρή υιοθέτησε όλες τις συμβουλές του Μίμη Ανδρουλάκη και ήδη αποδίδει την επιτυχημένη αλλαγή της στον θαυμαστή συνάδελφό της…

Σχετικά άρθρα