Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Kλείνει και άλλο η ψαλίδα μεταξύ Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ – Τι έδειξε δημοσκόπηση

Kλείνει και άλλο η ψαλίδα μεταξύ Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ – Τι έδειξε δημοσκόπηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALCO, Δημοσκοπήσεις, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Προβάδισμα, αλλά με μείωση της διαφοράς,έχει η Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση που έγινε από το διάστημα 12 έως 14 Νοεμβρίου 2017.

Η έρευνα της Alco για λογαριασμό της ιστοσελίδας newsit.gr. δείχνει το κόμμα της Πειραιώς να προηγείται με 22,4% στην πρόθεση ψήφου έναντι 16,4% του ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτη η Χ.Α.

Στην τρίτη θέση είναι η Χρυσή Αυγή με 6,2% και ακολουθούν Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,3% και το ΚΚΕ με 4,9%.Οι ΑΝΕΛ και η Ένωση Κεντρώων βρίσκονται στο 2%, το Ποτάμι περιορίζεται στο 1,8% ενώ η Λαϊκή Ενότητα λαμβάνει 2,5% και η Πλεύση Ελευθερίας 1%.

Εάν τώρα τα ποσοστά υπολογιστούν επί των έγκυρων, τότε η ΝΔ λαμβάνει 26,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19,3%.Τρίτη παραμένει η Χρυσή Αυγή με 7,3% και ακολουθούν ΔΗΣΥ με 6,2% και ΚΚΕ με 5,8%.Και πάλι όμως κανένα από τα υπόλοιπα κόμματα δεν καταφέρνει να μπει στη Βουλή.

Η Λαϊκή Ενότητα λαμβάνει το 2,9% και ακολουθούν ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων με 2,4%, Ποτάμι με 2,1% και Πλεύση Ελευθερίας με 1,2%.
Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 17,3%.

Το 46% υποστηρίζει ότι τα πράγματα πηγαίνουν χειρότερα

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 46% υποστηρίζει ότι τα πράγματα πηγαίνουν χειρότερα τους τελευταίους μήνες από ότι πριν (έναντι 32% που λέει ότι τα πράγματα είναι ίδια και 20% που λέει ότι πάνε καλύτερα), ενώ το 51% ζητά από την αντιπολίτευση να υπερψηφίσει το κοινωνικό μέρισμα.

Επιπλέον, ο κ.Μητσοτάκης χαίρει μεγαλύτερης εμπιστοσύνης έναντι του Αλέξη Τσίπρα στα θέματα που αφορούν την Υγεία και τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, ενώ ο πρωθυπουργός έχει καλύτερες επιδόσεις έναντι του προέδρου της ΝΔ στα εργασιακά και στην αντιμετώπιση της διαπλοκής.

Σχετικά άρθρα