Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κανείς δεν θα σηκώσει το κεφάλι αν δεν βεβαιωθούμε ότι η κακοκαιρία πέρασε”

“Κανείς δεν θα σηκώσει το κεφάλι αν δεν βεβαιωθούμε ότι η κακοκαιρία πέρασε”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Ελευσίνα, Καταιγίδες, Νίκος Παππάς, Πλημμύρες, Πλημμυροπαθείς, Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής,

Η σύσκεψη των κυβερνητικών κλιμακίων είναι διαρκής και ο πρωθυπουργός ενημερώνεται συνεχώς, σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Στο Κόκκινο”, αναφορικά με την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα και τη δυτική Αττική, ειδικότερα.

Ο Ν. Παππάς πρόσθεσε ότι ο Αλ. Τσίπρας έχει δώσει εντολές σε όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες και δεν θα σηκώσει κανείς το κεφάλι αν δεν βεβαιωθούμε ότι το καιρικό φαινόμενο έχει περάσει, υπογράμμισε.

Δυστυχώς είχαμε πάρα πολλές απώλειες σημείωσε ο Ν. Παππάς, για να προσθέσει ότι δεν είναι τώρα η ώρα για απόδοση ευθυνών.

Υπογράμμισε ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα αποζημιωθούν οι πληγέντες.

Ωστόσο, ο υπουργός έθεσε το θέμα του χωροταξικού σχεδιασμού της πρωτεύουσας, και από τα προβλήματα του παρελθόντος αλλά και σε μελλοντική βάση, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα ευρύτερο θέμα το οποίο χρειάζεται πιο αυστηρά κριτήρια.

Ο κ. Παππάς ενημέρωσε ότι δεν έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα με τις τηλεπικοινωνίες και πως η δημόσια ραδιοτηλεόραση εκπέμπει από τις πληγείσες περιοχές, ενημερώνοντας τον κόσμο με ψυχραιμία και ετοιμότητα, έως το τέλος του καιρικού φαινομένου.

Σχετικά άρθρα