Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά η Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση Ξαφά

Τι απαντά η Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση Ξαφά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιράντα Ξαφά, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος,

Απάντηση στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού για την Μιράντα Ξαφά δίνει η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι δεν είναι σύμβουλος ή συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ΝΔ τονίζει πως το Μέγαρο Μαξίμου μέσα στην απελπισία του καταφεύγει καθημερινά πλέον σε συκοφαντίες και ψέματα και πως η τελευταία ανακοίνωση του πρωθυπουργού για την κ. Ξαφά “στερείται κάθε σοβαρότητας”.

«Η κυρία Ξαφά δεν είναι σύμβουλος ή συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη. Αντιθέτως ο κ. Καμμένος είναι συναρχηγός του κ. Τσίπρα.

Θα δώσει εξηγήσεις ο κ. Τσίπρας για τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου ή θα συνεχίζει να αποπροσανατολίζει τη συζήτηση διακινώντας ανοησίες;» ρωτά η ΝΔ προσθέτοντας πως «εν αντιθέσει με τον Αλέξη Τσίπρα που πολεμούσε και πολεμά κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί με κάθε ευκαιρία επενδυτές στην Ελλάδα ακόμη και σήμερα που η ανερμάτιστη κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να τις διώξει».

Σύμφωνα με τη ΝΔ, «οι πολίτες θυμούνται καλά ότι ο κ. Τσίπρας, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, υπονόμευε κάθε επένδυση και καλούσε τους πολίτες να μην πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ, που δήθεν θα καταργούσε, και τους φόρους τους, επειδή τάχα θα έφερνε σεισάχθεια.

Η υπονόμευση της χώρας, τα ψέματα και το θράσος έχουν από καιρό ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα